Wedstrijd van de Week: Vojvodina - Ajax

Laatste update 28-08-2024

3 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Vojvodina - Ajax

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Servië: Vojvodina - Ajax. Weten de Amsterdammers de derde voorronde van de Europa League te bereiken? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de tweede voorronde van de Europa League: Vojvodina - Ajax. Stort minimaal €20 en ontvang een €5 Free Bet voor deze returnwedstrijd.

Voorbeschouwing

De heenwedstrijd tussen Vojvodina en Ajax werd door de Amsterdammers in de Johan Cruijff ArenA met 1-0 gewonnen. De Serviërs hielden lang stand in het hol van de leeuw, maar in de slotminuten sloeg Ajax toe. Invaller Mika Godts legde de bal op het hoofd van mede-invaller Branco van den Bomen en die maakte de bevrijdende treffer. Ajax is goed begonnen aan het seizoen 2024/25. De eerste oefenwedstrijd werd weliswaar verloren (0-1 vs. PEC Zwolle), maar de overige 5 duels werden allemaal in een zege omgezet. Vojvodina won de eerste 5 wedstrijden van dit seizoen, maar verloor vorige week dus van Ajax. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Vojvodina - Ajax.

Interessante odds

Ajax is ook in Servië de grote favoriet. Een zege van de Amsterdammers levert je 1.65 keer je inzet op, tegenover een quotering van 4.45 voor Vojvodina. Een gelijkspel staat op 4.20 keer je inzet. In de heenwedstrijd was Ajax sterker dan Vojvodina en wat ons betreft ligt er value op de Nederlanders.

Wedtip(s) Vojvodina - Ajax

Eén van de sterkhouders van Ajax dit seizoen is Kenneth Taylor. Bij BetCity spelen wij hierop in met een Speel Slimmer Bet: Ajax wint en Kenneth Taylor scoort voor 4.75 keer je inzet. In de heenwedstrijd tegen Vojvodina raakte Taylor nog de lat, terwijl de Nederlands international in de voorbereiding van dit seizoen al trefzeker was. Speel Slimmer.

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!