back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Tottenham Hotspur - Arsenal

Laatste update 26-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Engeland: Tottenham Hotspur - Arsenal. Wie wint deze Noord-Londense derby? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal. Stort minimaal €20 & ontvang een €5 Free Bet voor dé kraker van dit weekend!

Voorbeschouwing

Deze Londense derby brengt enorme belangen met zich mee. Naast het feit dat deze ploegen elkaars aartsrivalen zijn, heeft zowel Tottenham Hotspur als Arsenal de punten keihard nodig. The Gunners zijn de koploper van de Premier League. Met nog 4 competitiewedstrijden voor de boeg bedraagt de voorsprong op achtervolger Manchester City één punt, maar The Citizens hebben één wedstrijd minder gespeeld dan de ploeg van Mikel Arteta. Tottenham Hotspur komt 6 punten tekort voor een ticket voor de UEFA Champions League, maar de Londenaren hebben 2 wedstrijden minder gespeeld dan nummer 4 Aston Villa. Kortom, genoeg om voor te spelen voor beide ploegen. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Tottenham Hotspur - Arsenal.

Interessante odds

Arsenal is bij de bookmakers de favoriet tegen Tottenham Hotspur. Een zege van The Gunners levert je 1.81 keer je inzet op, terwijl een gelijkspel op 4.20 keer je inzet staat. Op een overwinning van Tottenham Hotspur staat zelfs een quotering van 4.25. Gezien de ranglijst is het niet meer dan logisch dan dat Arsenal tegen de stadsgenoot de favoriet is. Buitenshuis weten The Gunners tegen Spurs echter nauwelijks wat klaar te spelen, zo won Arsenal slechts één van de laatste 9 uitwedstrijden tegen Tottenham Hotspur. Wij durven dan ook geen winnaar aan te wijzen. Ons oog viel op een andere interessante weddenschap. Zo levert een assist van Martin Ødegaard je 4.75 keer je inzet op. In de laatste speelronde was de oud-middenvelder van Vitesse tegen Chelsea tweemaal de aangever.

Wedtip(s) Tottenham Hotspur - Arsenal

Voor de Noord-Londense derby hebben wij de volgende weddenschap klaar staan: Martin Ødegaard geeft een assist voor 4.75 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!