Wedstrijd van de Week: Spurs - Arsenal

Artikel • Sport • Leestijd 3 min

Wedstrijd van de Week: Spurs - Arsenal

Guess who's back: het clubvoetbal! Wij vieren dit met een €5 Free Bet voor de North London Derby, Tottenham Hotspur - Arsenal. Bij BetCity, de beste bookmaker van Nederland, maak je het verschil.

€5 Free Bet

Slimme Spelers spelen bij BetCity. Maandelijks profiteer je bij deze Nederlandse bookmaker van tientallen promoties. Eén van deze promoties is de Wedstrijd van de Week. BetCity's experts weten waar het om draait. Zij selecteren de topwedstrijden voor Slimme Spelers zoals jij en hiervoor delen wij een €5 Free Bet uit. Onze Wedstrijd van de Week speelt zich deze week af in het voetbalwalhalla: de Premier League. Stort minstens €20 en ontvang een €5 Free Bet voor Tottenham Hotspur - Arsenal.

Voorbeschouwing

De Premier League is slechts drie speelrondes onderweg, maar dit weekend krijgen we opnieuw een ware topwedstrijd voorgeschoteld: Tottenham Hotspur - Arsenal. Beide teams staan bekend om hun aanvallende speelstijl en intense rivaliteit. Arsenal wil zijn ongeslagen status behouden, terwijl Tottenham thuis alles zal geven om de aartsrivaal te verslaan. Verwacht spanning, strijd en doelpunten! The Gunners kampen echter met persoonlijke problemen. Declan Rice pakte in de laatste speelronde een rode kaart en mist de North London Derby. Martin Ødegaard en Riccardo Calafiori vielen in de Nations League uit met een blessure, en vooral de aanvoerder zal gemist worden tegen de aartsrivaal. Bij Tottenham Hotspur keren sterkhouders Micky van de Ven en voormalig Vitesse-spits Dominic Solanke voor het treffen met Arsenal juist terug in de wedstrijdselectie. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen voor alle topwedstrijden voor jou klaar hebben staan? Zo ook voor Tottenham Hotspur - Arsenal.

Interessante odds

Arsenal is in het hol van de leeuw de favoriet voor de drie punten, aldus de bookies. Een overwinning van de formatie van Mikel Arteta levert je 2.30 keer je inzet op, terwijl er een quotering van 3.20 staat op een zege van Tottenham Hotspur. Een gelijkspel levert je 3.60 keer je inzet op. Voor Tottenham Hotspur is dit dé wedstrijd van het jaar. The Lilywhites beschikken over een zo goed als fitte selectie, terwijl Arsenal in Ødegaard en Rice twee zeer belangrijke middenvelders mist. Wij verwachten dat Tottenham Hotspur in eigen huis tegen Arsenal gaat stunten. Een zege van de Spurs levert je maar liefst 3.20 keer je inzet op. De thuisploeg wist tenslotte vier van de laatste zes thuiswedstrijden tegen Arsenal te winnen.

Wedtip(s) Spurs - Arsenal

Onze Sportsbook-experts zijn tot de volgende wedtip gekomen: Tottenham Hotspur wint van Arsenal voor 3.20 keer je inzet.
Promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER