Wedstrijd van de Week: Nederland - Bosnië

Artikel • Sport • Leestijd 3 min

Wedstrijd van de Week: Nederland - Bosnië

De eerste interlandbreak van het seizoen 2024/25 van het seizoen, maar niet getreurd. Bij BetCity wacht jou namelijk een €5 Free Bet voor onze Wedstrijd van de Week: Nederland - Bosnië en Herzegovina.

€5 Free Bet

Nieuwe week, nieuwe kansen! Er staat deze week een nieuwe Wedstrijd van de Week-promotie voor jullie klaar, genaamd Nederland - Bosnië en Herzegovina. Gaat Oranje flitsend van start in de Nations League? Of krijgen we een onverwachte Bosnische verrassing voorgeschoteld? Stort minimaal €20 en ontvang een €5 Free Bet voor openingswedstrijd van het Nederlands elftal in de Nations League. Zet in op jouw favoriet en toon jouw voetbalkennis zien!

Voorbeschouwing

De vierde editie van de Nations League staat voor de deur. In de derde poule van League A is het Nederlands elftal gekoppeld aan Duitsland, Hongarije en de tegenstander in de eerste speelronde, Bosnië en Herzegovina. De nummers één en twee plaatsen zich voor de kwartfinale van de Nations League. De verwachtingen zijn dat Duitsland en Nederland er met deze tickets vandoor gaan. Weet ons Oranje aan deze hoge verwachtingen te voldoen? Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen voor alle topwedstrijden voor jou klaar hebben staan? Zo ook voor Nederland - Bosnië en Herzegovina.

Interessante odds

Een overwinning van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina levert je helaas niet veel op, slechts 1.20 keer je inzet. Maar geen paniek! Onze sluwe Sportsbook-experts hebben een pareltje voor je gevonden. Nederland verliest de eerste helft, maar weet de ontmoeting met Bosnië en Herzegovina alsnog te winnen. Deze weddenschap levert je maar liefst 23.00 keer je inzet op. Het is bijna een trend geworden onder Ronald Koeman: Oranje begint traag, komt op achterstand, maar weet uiteindelijk de boel om te draaien. Tijdens de laatste overwinning van het Nederlands elftal (2-1 vs. Turkije), stonden onze landgenoten ook bij rust op een 0-1 achterstand.

Wedtip(s) Nederland - Bosnië en Herzegovina

Rust/Eindresultaat: Bosnië en Herzegovina/Nederland voor 23.00 keer je inzet. Deze weddenschap is winnend als Oranje met een achterstand de rust in gaat, maar de wedstrijd uiteindelijk alsnog weet te winnen.
Promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER