back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Mini Super Sunday

Laatste update 05-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week wachten jou maar liefst 3 Wedstrijden van de Week: Feyenoord - Ajax, Manchester United - Liverpool én Rangers - Celtic. Claim jouw €5 Free Bet voor Mini Super Sunday!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd(en) van de Week spelen zich af in de Eredivisie, Premier League en de Schotse Premiership. Stort dit weekend minimaal €20 en ontvang een €5 Free Bet voor deze krakers op Mini Super Sunday.

Voorbeschouwing

Feyenoord - Ajax, Manchester United - Liverpool & Rangers - Celtic, dat zijn wedstrijden waar je voor thuis blijft! De Amsterdammers hopen in De Klassieker te stunten, maar de formatie van Arne Slot is in de eigen Kuip de torenhoge favoriet tegen Ajax. Hetzelfde geldt voor Liverpool, dat op Old Trafford tegen Manchester United in de zwaarbevochten titelrace alleen met 3 punten genoegen neemt. De spanning in de Schotse Premiership zit er volop. Celtic gaat aan kop, maar Rangers FC volgt op slechts één punt. De winnaar van deze ontmoeting zet een mega stap naar de landstitel. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Feyenoord - Ajax & Manchester United - Liverpool.

Interessante odds

Rangers - Celtic is de eerste topper op deze Mini Super Sunday. Deze kraker in Schotland wordt om 13:00 uur afgetrapt. Een enorm belangrijke ontmoeting in de strijd om de titel. Wij hebben een zeer interessante weddenschap gevonden: James Tavernier scoort voor 4.00 keer je inzet. De Engelsman was dit seizoen in 30 competitiewedstrijden al 15 keer trefzeker. In de laatste 6 duels in de Premiership scoorde Tavernier 6 keer. Eerder dit seizoen was de rechtspoot ook al trefzeker tegen Celtic. De tweede kraker vindt plaats in ons eigen kikkerlandje: Feyenoord - Ajax. De Amsterdammers draaien een dramatisch seizoen en missen in De Klassieker hoogstwaarschijnlijk Brian Brobbey, Jordan Henderson en Steven Berghuis. Het verschil op de ranglijst tussen Feyenoord en Ajax bedraagt maar liefst 21 punten. Eerder dit seizoen waren de Rotterdammers in de Johan Cruijff ArenA met 0-4 te sterk en wij voorzien een nieuwe zege voor de mannen van Arne Slot. We sluiten Mini Super Sunday af in de Premier League: Manchester United - Liverpool. De defensie van The Red Devils is zo lek als een mandje, zo incasseerde de ploeg van Erik ten Hag in de laatste 5 wedstrijden in alle competities minimaal 23 doelpogingen. Wij verwachten op Old Trafford dan ook de nodige schoten van Liverpool. Eén schot op doel van Alexis Mac Allister levert je maar liefst 2.40 keer je inzet op. Gekkenwerk, zo schoot de Argentijn in 4 van de laatste 5 duels minimaal één keer tussen de palen.

Wedtip(s) Mini Super Sunday

Jouw €5 Free Bet voor Mini Super Sunday is geldig voor Rangers - Celtic, Feyenoord - Ajax en Manchester United - Liverpool. Wij helpen jou een handje met de volgende betslip: James Tavernier scoort, Feyenoord wint en Alexis Mac Allister schiet op doel voor 14.11 keer je inzet. Wist je trouwens dat onze wedtip(s) van vorige week voor Manchester City - Arsenal met een quotering van 5.60 raak was? Check hem hier nog eens!