back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Manchester City - Arsenal

Laatste update 29-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Het is tijd voor de tweede Wedstrijd van de Week van week 13: Manchester City - Arsenal. Een kraker van jewelste in de top van de Premier League. Wie gaat er na dit weekend aan kop in Engeland? Claim je €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Manchester City - Arsenal. Stort minimaal €20 & krijg een €5 Free Bet voor The Citizens vs. The Gunners!

Voorbeschouwing

In de 30ste speelronde van de Premier League ontvangt Manchester City in het Etihad Stadium Arsenal. The Gunners reizen als koploper van Engeland af naar de thuisbasis van The Citizens. Het wordt een weerzien tussen Pep Guardiola en Mikel Arteta, een cruciale ontmoeting in het verloop van de titelstrijd in de Premier League. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Manchester City - Arsenal.

Interessante odds

Een overwinning van Manchester City staat op 1.93 keer je inzet genoteerd. Een gelijkspelletje in het Etihad Stadium levert je 3.75 keer je inzet op, terwijl de hoogste quotering op een zege van Arsenal staat: 4.10. Wist je trouwens dat het Etihad Stadium niet in de top 5 grootste stadions van Engeland is terug te vinden? Check hier het totale overzicht. Beide ploegen verkeren de laatste maanden in bloedvorm. Manchester City bleef in de laatste 22 wedstrijden in alle competities ongeslagen, terwijl Arsenal 9 van de laatste 10 duels won. Wij verwachten een schaakspel tussen Guardiola en Arteta. In de laatste ontmoetingen was dit ook het geval, wat leidde tot een gering aantal schoten op doel. Eerder dit seizoen won Arsenal met 1-0 van Manchester City, in een duel met slechts 3 doelpogingen tussen de palen.

Wedtip(s) Manchester City - Arsenal

Gezien de vorm van beide ploegen en de belangen die op het spel staan, verwachten wij dat zowel Manchester City als Arsenal genoegen neemt met een gelijkspel. Daarnaast kiezen wij voor maximaal 8 schoten tussen de palen, zo was deze weddenschap in 4 van de laatste 5 onderlinge duels winnend. Voor Manchester City - Arsenal hebben wij een Bet Builder voor jou klaarstaan: Gelijkspel & minder dan 8.5 schoten op doel voor 5.60 keer je inzet!