Wedstrijd van de Week: Manchester United - Liverpool

Laatste update 29-08-2024

3 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Manchester United - Liverpool

Deze week zetten we de rivaliteit op scherp voor Manchester United - Liverpool, onze Wedstrijd van de Week. Claim jouw €5 Free Bet voor de North West-derby en waag een gokje, maar speel bewust.

€5 Free Bet

Slimme spelers spelen bij BetCity. Maandelijks profiteer je bij deze Nederlandse bookmaker van tientallen promoties. Eén van de favorieten onder onze spelers is de Wedstrijd van de Week. Oorspronkelijk was de keuze van de BetCity's experts gevallen op Feyenoord - Ajax, maar vanwege de aangekondigde politieactie gaat de Klassieker niet door. Daarom is de nieuwe Wedstrijd van de Week: Manchester United - Liverpool. Twee Engelse giganten, twee Nederlandse toptrainers, en één kans om groots te winnen! Stort minimaal €20 en ontvang een €5 Free Bet voor de North West-derby.

Voorbeschouwing

Arne Slot heeft bij Liverpool een perfecte start van het seizoen 24/25 achter de rug. Zowel Ipswich Town (0-2) als Brentford (2-0) werd met het nodige gemak verslagen. Tegen het Manchester United van Erik ten Hag wacht de voormalig trainer van Feyenoord zijn eerste serieuze test. Manchester United staat na de eerste twee competitiewedstrijden op drie punten. In de openingswedstrijd van het seizoen werd Fulham dankzij een doelpunt van debutant Joshua Zirkzee met 1-0 verslagen. In de tweede speelronde gingen The Red Devils echter ten onder; in de 90+5e minuut incasseerden ze tegen Brighton & Hove Albion de 2-1. Deze clash tussen Arne Slot en Erik ten Hag belooft een spektakel te worden. Beide trainers kennen elkaar door en door, en ze hebben hun eigen tactieken en strategieën. Dat betekent dat er voor jou, als Slimme Speler, genoeg kansen zijn om je strategie in te zetten en een mooie winst binnen te halen. Weet jij wie er dit keer aan het langste eind trekt? Zet in op jouw favoriet en laat je voetbalkennis zien! Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen voor alle topwedstrijden voor jou klaar hebben staan? Zo ook voor Manchester United - Liverpool.

Interessante odds

De odds voor Manchester United - Liverpool zijn als volgt: 3.80 keer je inzet voor een overwinning van Manchester United, een quotering van 4.10 voor een gelijkspel en 1.93 keer je inzet voor een zege van Liverpool. The Reds zijn de favoriet op Old Trafford, maar in de laatste ontmoetingen was dit niet in het resultaat terug te zien. De laatste drie officiële duels tussen Manchester United en Liverpool eindigden allemaal in een gelijkspel. Verwacht jij zondagmiddag een herhaling van dit recept?

Wedtip(s) Manchester United - Liverpool

Met dank aan onze Sportsbook-experts zijn wij voor Manchester United - Liverpool tot de volgende wedtip gekomen: gelijkspel voor 4.10 keer je inzet.

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!