back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Manchester United - Arsenal

Laatste update 11-05-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Engeland: Manchester United - Arsenal. Wie wint deze kraker in de Premier League? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Manchester United - Arsenal. Stort minimaal €20 & ontvang een €5 Free Bet voor dé kraker van dit weekend!

Voorbeschouwing

Arsenal mag in de titelstrijd met Manchester City simpelweg geen fout maken. The Gunners zijn de koploper van de Premier League, maar zijn in de jacht op de titel afhankelijk van The Citizens. De voorsprong op Manchester City bedraagt één punt, maar de mannen van Pep Guardiola hebben één wedstrijd minder gespeeld dan Arsenal. Manchester United kent een lastig seizoen. The Red Devils staan in de FA Cup finale, maar in de Premier League wil het maar niet vlotten. Manchester United wil zich plaatsen voor de voorrondes van de UEFA Europa Conference League, maar ondervindt hevige concurrentie van Chelsea en Newcastle United. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Manchester United - Arsenal.

Interessante odds

Een overwinning van de formatie van Erik ten Hag levert je maar liefst 6.25 keer je inzet op. Een gelijkspel staat op een quotering van 5.10, terwijl een zege van The Gunners je 1.49 keer je inzet oplevert. Een schot op doel van Bruno Fernandes tegen Arsenal levert je maar liefst 1.73 keer je inzet op. Wat ons betreft is dit value. In de laatste 9 wedstrijden in alle competities wist de Portugees minimaal één doelpogingen tussen de palen te lossen. Tegen Liverpool (tweemaal) en Chelsea was deze weddenschap ook winnend.

Wedtip(s) Manchester United - Arsenal

Voor deze kraker in de Premier League zijn wij tot de volgende Bet Builder gekomen: Bruno Fernandes schiet op doel & Arsenal wint voor 2.45 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!