back arrow

SPORT

Wedstrijd van de Week: Arsenal - Aston Villa

Laatste update 12-04-2024

5 min leestijd

promotional image

De Wedstrijd van de Week van week 15 speelt zich af op zondag 14 april 2024: Arsenal - Aston Villa. Wie gaat er in het Emirates Stadium met de overwinning vandoor? Claim je €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Onze Wedstrijd van de Week speelt zich af in de Premier League: Arsenal - Aston Villa. Stort minimaal €20 & krijg een €5 Free Bet voor The Gunners vs. The Villans!

Voorbeschouwing

De titelstrijd in de Premier League nadert zijn ontknoping. Arsenal gaat speelronde 32 in als koploper van Engeland, maar The Gunners voelen de hete adem van Liverpool en Manchester City in de nek. Arsenal wacht in het eigen Emirates Stadium een zware wedstrijd tegen de nummer 5 van de Premier League: Aston Villa. Eerder dit seizoen waren de mannen van Unai Emery zelfs met 1-0 te sterk voor Arsenal. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor Arsenal - Aston Villa.

Interessante odds

De bookmakers zien Arsenal tegen Aston Villa als de torenhoge favoriet. Een overwinning van The Gunners levert je 1.29 keer je inzet op, terwijl een zege van Aston Villa op een quotering van 10.50 staat. Een gelijkspel staat op 6.40 keer je inzet. De Londenaren verkeren de laatste maanden in bloedvorm. Dit kalenderjaar won Arsenal 10 van de 11 competitiewedstrijden. Aston Villa wist slechts één van de laatste 5 duels in de Premier League in een winstpartij om te zetten. Arsenal mist een échte doelpuntenmaker, maar Aston Villa heeft wel een topspits in huis: Ollie Watkins. De clubtopscorer van The Villans was dit seizoen op het hoogste niveau van Engeland al 18 keer trefzeker. Erling Haaland is echter met 19 doelpunten de topscorer van de Premier League.

Wedtip(s) Arsenal - Aston Villa

Wij hebben een Bet Builder voor deze kraker in de Premier League voor jou klaar staan: Arsenal wint & Watkins scoort voor 6.75 keer je inzet.