ZwitserlandSpanje

Stade de Geneve

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Denemarken

Denemarken

2

2|0|0

4|0

4

6

2

Spanje

Spanje

2

1|1|0

4|1

3

4

3

Servië

Servië

2

0|1|1

0|2

-2

1

4

Zwitserland

Zwitserland

2

0|0|2

1|6

-5

0

Opstelling Zwitserland - Spanje

Zwitserland, momenteel op de vierde plaats in groep 4 van de hoogste divisie van de Nations League, zoekt naar hun eerste punten van de competitie. Spanje staat een plek hoger met 1 punt na het gelijkspel tegen Servië en streeft ernaar hun positie te verbeteren na een doelpuntloze start.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Zwitserland - Spanje.

Wedtip Zwitserland - Spanje

Zwitserland Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd leed Zwitserland een 2-0 nederlaag tegen Denemarken in de Nations League op 5 september 2024. Deze uitkomst was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers. Granit Xhaka en Nico Elvedi werden met een rode kaart weggestuurd en zijn daarom geschorst voor dit duel.

De recente vorm van Zwitserland was wisselvallig met een 1-1 gelijkspel tegen Engeland op het Europees kampioenschap. Breel Embolo scoorde, waarna de ploeg na penalty's uitgeschakeld werd. Daarvoor was er een indrukwekkende 2-0 overwinning op Italië. Remo Freuler en Ruben Vargas scoorden.

Spanje Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 5 september 2024, speelde Spanje gelijk tegen Servië in een uitwedstrijd van de Nations League. De 0-0 eindstand was een teleurstellende uitkomst voor de Spanjaarden, die door de bookmakers als favoriet waren bestempeld.

De voorgaande wedstrijden van Spanje waren op het succesvolle EK waar de ploeg de titel pakte. Ze versloegen Engeland met 2-1 in de finale dankzij doelpunten van Nico Williams en Mikel Oyarzabal. Daarvoor wonnen ze in de halve eindstrijd met dezelfde score van Frankrijk. Lamine Yamal en Dani Olmo vonden het net. Deze overwinningen onderstrepen de sterke vorm van Spanje.

Zwitserland - Spanje Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 24 september 2022 versloeg Zwitserland Spanje met 1-2 in de Nations League. In de laatste 7 wedstrijden heeft Spanje met 3 overwinningen de overhand gehad tegenover de 2 van Zwitserland, terwijl 2 duels in een gelijkspel eindigden.

Zwitserland - Spanje Doelpunten

Met een gemiddelde van minder dan 3.5 doelpunten in de meeste H2H-duels tussen Zwitserland en Spanje, lijken de odds voor 'minder dan 3.5' goals op 1.23 interessant. Zwitserland heeft thuis moeite met scoren, terwijl Spanje altijd goed verdedigt. De 'meer dan 2.5' goals op 2.14 kan riskant zijn, gezien de recente vorm van beide teams.

De 'BTS: Ja' optie biedt een quotering van 2.02, wat aantrekkelijk kan zijn aangezien in 3 van de laatste 4 ontmoetingen beide teams het net vonden. Echter, met Zwitserland dat thuis worstelt en Spanje's sterke defensie, zou 'BTS: Nee' op 1.70 een veiligere weddenschap kunnen zijn.

Zwitserland - Spanje Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Zwitserland: Gregor Kobel, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Silvan Widmer, Remo Freuler, Granit Xhaka, Michel Aebischer, Fabian Rieder, Breel Embolo, Ruben Vargas.

Vermoedelijke opstelling Spanje: David Raya, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Martin Zubimendi, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Dani Olmo, Nico Williams, Ayoze Pérez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Zwitserland - Spanje Topscorers

Bij het thuisland springen Breel Embolo en Zeki Amdouni eruit met elk 2 doelpunten dit jaar. Verdediger Nico Elvedi en middenvelders Remo Freuler en Michel Aebischer hebben ook hun bijdrage geleverd met ieder 1 treffer.

Aan de kant van de bezoekers is Mikel Oyarzabal de topscorer met 5 doelpunten dit jaar. Dani Olmo volgt hem met 4 treffers, terwijl Rodri en Fabian Ruiz beiden 3 keer het net hebben gevonden. Nico Williams completeert de lijst met 2 doelpunten.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.98

Nee

1.73

Reguliere speeltijd

Zwitserland

5.25

Gelijk

3.85

Spanje

1.66

totaal aantal doelpunten

Meer dan 2.5

2.06

Minder dan 2.5

1.73

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Israël

Israël

Frankrijk

Frankrijk

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Finland

Finland

Ierland

Ierland

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Engeland

Engeland

Griekenland

Griekenland

Geen odds beschikbaar