back arrow

WEDTIPS

VenezuelaMexico

SoFi Stadium

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Venezuela

Venezuela

3

3|0|0

6|1

5

9

2

Ecuador

Ecuador

3

1|1|1

4|3

1

4

3

Mexico

Mexico

3

1|1|1

1|1

0

4

4

Jamaica

Jamaica

3

0|0|3

1|7

-6

0

Opstelling Venezuela - Mexico

Venezuela boekte in zijn openingswedstrijd van de Copa América een verrassende zege op groepsfavoriet Ecuador. Ze staan daarom bovenaan in groep B met 3 punten. Mexico won zijn wedstrijd van Jamaica, en dus kunnen de teams hun ticket voor de volgende ronde al bijna boeken als ze deze wedstrijd winnen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Venezuela - Mexico.

Wedtip Venezuela - Mexico

Venezuela Recente resultaten

Venezuela's laatste wedstrijd op 22 juni 2024 in de Copa América tegen Ecuador eindigde in een 1-2 overwinning. Ondanks de vroege voorsprong van Ecuador door een goal van Jeremy Sarmiento, kwam Venezuela terug. Ze scoorden via Jhonder Cadiz en Eduard Bello. Dit tot verrassing van de bookmakers die de thuisploeg toch wel als duidelijke favoriet zagen.

Voor hun overwinning speelde Venezuela gelijk tegen Guatemala op 24 maart. Ze leden een nipte 2-1 nederlaag tegen Italië op 21 maart, beide in vriendschappelijke wedstrijden. Deze resultaten tonen wisselvallige prestaties, al was een nipte nederlaag tegen Italië geen verkeerd resultaat.

Mexico Recente resultaten

Mexico's laatste wedstrijd op 23 juni 2024 resulteerde in een nipte 1-0 overwinning op Jamaica in de Copa América. Een schitterend afstandsschot van Gerardo Arteaga maakte het verschil. Mexico, de lichte favoriet, voldeed daarmee aan de verwachtingen van de bookmakers. De winst in het NRG Stadium was een bewijs van hun vermogen om op het juiste moment toe te slaan in een wedstrijd waar het om gaat.

Voor die tijd was de vorm van Mexico minder overtuigend, al was de tegenstand sterk. Ze verloren met 2-3 van Brazilië in een vriendschappelijke wedstrijd op 9 juni. Daarvoor was er ook een teleurstellende 0-4 nederlaag tegen Uruguay in een andere vriendschappelijke wedstrijd op 6 juni. Beide wedstrijden waren op neutraal terrein. Deze resultaten benadrukten een periode van inconsistentie.

Venezuela - Mexico Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Venezuela en Mexico was op 6 juni 2019. Mexico won met 3-1 in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 9 ontmoetingen heeft Mexico 5 keer gewonnen en Venezuela 1 keer. 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Dit geeft aan dat Mexico een duidelijke voorsprong heeft in dit duel.

Venezuela - Mexico Doelpunten

Gezien de historie van doelpuntrijke ontmoetingen tussen Venezuela en Mexico, lijkt een duel met doelpunten in het verschiet te liggen. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten staan op 2.25. Dit weerspiegelt de kans op een dynamische wedstrijd, ook gezien de recente vorm van vooral Mexico. Venezuela's laatste wedstrijd had meer dan 2 doelpunten, terwijl Mexico defensief sterk was door de 0 te houden in hun openingsduel. Wedders die waarde zoeken, neigen misschien naar minder dan 2.5 doelpunten op 1.64, zeker gezien er op de Copa América vaak verdedigend gespeeld wordt.

De BTS-markt is goed in evenwicht, met "Ja" op 1.90 en "Nee" op 1.79. Venezuela's geïncasseerde doelpunten tegen Mexico, gecombineerd met het feit dat beide teams in 5 van hun laatste 6 ontmoetingen hebben gescoord, maakt 'BTS: Ja' mogelijk interessant. Mexico's recente clean sheet kan sommigen echter naar "Nee" doen neigen. Met bijna gelijke odds hangt de beslissing voor wedders af van de keuze tussen voortzetting van historische trends of een herhaling van Mexico's defensieve prestatie.

Venezuela - Mexico Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Venezuela: Rafael Romo, Alexander Gonzalez, Nahuel Ferraresi, Yordan Osorio, Miguel Navarro, Cristian Casseres Jr., Yangel Herrera, Jose Andres Martinez, Darwin Machis, José Salomón Rondón, Yeferson Soteldo.

Vermoedelijke opstelling Mexico: Julio Gonzalez, Jorge Sanchez, Cesar Montes, Johan Vasquez, Gerardo Arteaga, Carlos Rodríguez, Luis Chávez, Uriel Antuna, Orbelin Pineda, Julian Quinones, Santiago Giménez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Venezuela - Mexico Topscorers

De aanval van Venezuela wordt normaal gesproken geleid door José Salomón Rondón en Darwin Machis die regelmatig scoren. Op deze Copa América waren het echter Eduard Bello en Jhonder Cadiz die scoorden voor Venezuela.

Uriel Antuna leidt de aanval van Mexico met 3 goals in recente duels. Verdediger Gerardo Arteaga was echter al goud waard op deze Copa América met een prachtige goal van afstand tegen Jamaica.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.74

Ja

1.98

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.20

Mexico

2.04

Venezuela

4.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 2.5

2.28

Minder dan 2.5

1.62

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!