back arrow

WEDTIPS

UruguayPanama

Hard Rock Stadium

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Uruguay

Uruguay

3

3|0|0

9|1

8

9

2

Panama

Panama

3

2|0|1

6|5

1

6

3

VS

VS

3

1|0|2

3|3

0

3

4

Bolivia

Bolivia

3

0|0|3

1|10

-9

0

Opstelling Uruguay - Panama

In deze editie van de Copa América in de Verenigde Staten treffen Uruguay en Panama elkaar in de eerste speelronde van groep C in het Hard Rock Stadium. Uruguay is een van de favorieten voor de titel en hoopt tegen het matige Panama goed te starten in dit toernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Uruguay - Panama.

Wedtip Uruguay - Panama

Uruguay Recente resultaten

Uruguay's meest recente wedstrijd op 6 juni 2024 tegen Mexico was een oefenduel dat eindigde in een mooie 0-4 overwinning. Ondanks voorspellingen van een gelijkopgaande wedstrijd, wist Uruguay de 13 wedstrijden durende scorende reeks van Mexico te doorbreken met een overtuigende prestatie.

In hun laatste wedstrijden was de vorm van Uruguay wat wisselvallig. Ze speelden doelpuntloos gelijk tegen Costa Rica op 1 juni 2024. Ze leden een nipte 2-1 nederlaag tegen Ivoorkust op 26 maart 2024, beide in vriendschappelijke wedstrijden.

Panama Recente resultaten

Panama's meest recente wedstrijd op 16 juni eindigde in een nipte 0-1 nederlaag tegen Paraguay in een vriendschappelijke wedstrijd. Het resultaat was min of meer verwacht, want de verwachtingen rond Panama zijn niet al te hoog.

Voor die tijd boekte Panama een 1-3 overwinning tegen Montserrat en een comfortabele 2-0 overwinning op Guyana. Dat zijn beide zeer matige ploegen in het voetbal, dus dat zegt verder niet al te veel. 

Uruguay - Panama Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 11 juni 2022 zegevierde Uruguay over Panama met een overtuigende 5-0 zege in een vriendschappelijke wedstrijd. Historisch gezien heeft Uruguay de H2H-ontmoetingen gedomineerd, met winst in de laatste 3 wedstrijden tegen Panama.

Uruguay - Panama Doelpunten

De laatste 3 H2H-duels hebben gezien dat Uruguay Panama overtrof met een totaal van 9 doelpunten zonder goals tegen te krijgen. Dit suggereert een potentieel voor een doelpuntrijke wedstrijd. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.72 wijzen op een redelijke verwachting van minimaal 3 doelpunten, maar uiteraard vooral van de zijde van Uruguay. "Minder dan 2.5 doelpunten" op 2.12 biedt waarde voor degenen die een minder open wedstrijd verwachten.

Gezien de historische H2H en Uruguay's recente vorm, lijkt "BTS: Ja" op 2.15 misschien een gok. Omdat Panama niet wist te scoren in hun ontmoetingen en ook nu niet echt een goed team heeft. "BTS: Nee" op 1.63 wordt echter door bookmakers de voorkeur gegeven. Dit lijkt logisch gezien Uruguay's dominantie en defensieve degelijkheid in eerdere ontmoetingen.

Uruguay - Panama Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Uruguay: Sergio Rochet, Nahitan Nandez, Jose Maria Gimenez, Mathias Olivera, Ronald Araújo, Manuel Ugarte, Rodrigo Betancur, Federico Valverde, Brian Rodriguez, Facundo Pellistri, Darwin Núñez.

Vermoedelijke opstelling Panama: Orlando Mosquera, Michael Murillo, Yoel Barcenas, Jose Cordoba, Roderick Miller, Eric Davis, Carlos Harvey, Anibal Godoy, Christian Martinez, Jose Fajardo, Ismael Diaz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Uruguay - Panama Topscorers

Bij Uruguay is Dawin Núñez de topscorer in recente wedstrijden met liefst 8 goals. Nicolas de la Cruz volgt hem met 3 doelpunten vanuit het middenveld. Federico Valverde, Mathias Olivera, en Ronald Araújo hebben 1 goal gemaakt voor het nationale team.

Bij Panama zijn Jose Luis Rodriguez en Jose Fajardo de topscorers in recente duels met 3 goals. Michael Murillo, Christian Martinez en Edgar Barcenas hebben allen 1 goal gemaakt voor de ploeg.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.52

Ja

2.33

Reguliere speeltijd

Uruguay

1.23

Gelijk

6.00

Panama

15.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 6.5

25.00

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!