back arrow

WEDTIPS

TurkijeGeorgië

BVB Stadion Dortmund

Standen
Groep F
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Tsjechië

Tsjechië

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Georgië

Georgië

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Portugal

Portugal

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Turkije

Turkije

0

0|0|0

0|0

0

0

Opstelling Turkije - Georgië

In de openingsronde van het EK 2024 treffen Turkije en debutant Georgië elkaar in het Signal Iduna Park in Dortmund. Beide teams hopen op een verrassing in dit toernooi, hoewel Turkije wel een kanshebber is voor de volgende ronde. Voor de debutant zijn de verwachtingen laag, al heeft de ploeg met Khvicha Kvaratskhelia wel een echte vedette in het team.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Turkije - Georgië.

Wedtip Turkije - Georgië

Turkije Recente resultaten

De vorm van de Turken voor het EK 2024 is niet best. De laatste 5 duels werden niet gewonnen en maar liefst 3 van deze wedstrijden gingen verloren.

De generale repetitie voor het Europees Kampioenschap ging met 2-1 verloren tegen Polen. Daarnaast waren Hongarije (1-0) en Oostenrijk (6-1) te sterk voor de Turken. Tegen Wales (1-1) en Italië (0-0) werd er gelijkgespeeld.

Georgië Recente resultaten

Georgië zit in tegenstelling tot Turkije in een positieve flow. De laatste 3 wedstrijden werden allemaal gewonnen: 2-0 vs. Luxemburg, 0-0 vs. Griekenland (4-2 na penalty's) en 1-3 vs. Montenegro.

Dat Georgië zich wist te plaatsen voor het Europees Kampioenschap is een grote verrassing. Met Napoli-ster Chvitsja Kvaratschelia en oud-Ajacied Georges Mikautadze hoopt Georgië op het EK voor een verrassing te zorgen.

Turkije - Georgië Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Turkije en Georgië was op 24 mei 2012. Deze eindigde in een 3-1 overwinning voor Turkije in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 5 ontmoetingen heeft Turkije 3 keer gewonnen en Georgië 1 keer, met 1 wedstrijd die in een gelijkspel eindigde. Dit geeft aan dat Turkije de overhand heeft in dit duel.

Turkije - Georgië Doelpunten

Gezien de historische H2H-ontmoetingen, waar Turkije en Georgië gemiddeld 3.2 doelpunten per wedstrijd maakten, kan de meer/minder dan wedmarkt interessant zijn. De recente vorm van Turkije suggereert een neiging naar wedstrijden met veel goals en ook Georgië heeft de kwaliteit voorin staan. Meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 2.10 kan wedders aantrekken, gezien het aanvallende potentieel van beide ploegen.

Voor de BTS-markt zijn de odds gesteld op 1.97 voor "Ja" en 1.77 voor "Nee". Met de kracht van Turkije, lijkt "BTS: Nee" een logische uitkomst. Echter, gezien de aanvallende aard van beide teams in recente wedstrijden, kan "BTS: Ja" waarde bieden voor diegenen die een open wedstrijd verwachten.

Turkije - Georgië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Turkije: Uğurcan Çakır, Mert Muldur, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Cenk Ozkacar, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Irfan Kahveci, Arda Guler, Kerem Akturkoglu, Kenan Yildiz.

Vermoedelijke opstelling Georgië: Giorgi Mamardashvili, Solomon Kverkveliya, Guram Kashia, Lasha Dvali, Levan Shengelia, Otar Kiteishvili, Giorgi Kochorashvili, Otar Kakabadze, Giorgi Chakvetadze, Georges Mikautadze, Khvicha Kvaratskhelia.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Turkije - Georgië Topscorers

Bij Turkije waren er veel verschillende doelpuntenmakers in de EK-kwalificatiereeks. Kenan Akturkoglu en Cenk Tosun scoorden 2 keer in deze reeks, maar verder waren er liefst 10 spelers, waaronder Orkun Kokcu, Ferdi Kadioglu en Arda Guler die 1 keer scoorden.

Aan de kant van Georgië maakte superster Khvicha Kvaratskhelia 4 goals in de EK-kwalificatiereeks. Georges Mikautadze, die in topvorm dit toernooi ingaat, maakte daarin 3 goals.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.71

Ja

2.00

Reguliere speeltijd

Turkije

1.79

Gelijk

3.45

Georgië

5.10

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

8.50

Minder dan 4.5

1.06

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / EK 2024

Wo, 19 jun, 13:00

Kroatië

Kroatië

Albanië

Albanië

Kroatië

1.52

Gelijk

4.05

Albanië

6.00

footbal

Voetbal / EK 2024

Wo, 19 jun, 16:00

Duitsland

Duitsland

Hongarije

Hongarije

Duitsland

1.33

Gelijk

5.10

Hongarije

8.80

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!