back arrow

WEDTIPS

SpanjeColombia

Opstelling Spanje - Colombia

In een sfeervol London Stadium staan Spanje en Colombia tegenover elkaar voor een vriendschappelijke ontmoeting. Deze wedstrijd biedt beide teams de kans om nieuwe tactieken te testen en spelerservaring op te bouwen, voor Spanje in aanloop naar het EK en voor Colombia in aanloop naar de Copa América die beide deze zomer plaatsvinden.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Colombia.

Wedtip Spanje - Colombia

Spanje Recente resultaten

De laatste wedstrijd van Spanje op 19 november 2023 eindigde in een comfortabele 3-1 overwinning op Georgië in de EK-kwalificatiereeks. De Zuid-Europeanen waren toen al gekwalificeerd, maar hielden hun reeks van overwinningen daarmee in stand. Deze uitslag was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers.

 Daarvoor won Spanje met 1-3 op Cyprus en was er een nipte 0-1 overwinning op Noorwegen. Beide wedstrijden laten hun consistente prestaties laat zien.

Colombia Recente resultaten

De laatste wedstrijd van Colombia op 17 december 2023 resulteerde in een 2-3 overwinning tegen Mexico. Colombia maakte daarin een 2-0 achterstand op spectaculaire wijze goed. 

Daarvoor was Colombia al goed bezig met 2 overwinningen op rij in de WK-kwalificatiereeks in Zuid-Amerika. Er was namelijk een 0-1 overwinning bij Paraguay. Het belangrijkste resultaat was echter de 2-1 overwinning op Brazilië. Het was de eerste keer in de lange historie van WK-kwalificatieduels dat Colombia Brazilië versloeg in dit toernooi.

Spanje - Colombia Head to Head

Op 7 juni 2017 stonden Spanje en Colombia voor het laatst tegenover elkaar. Ze speelden toen 2-2 gelijk in een vriendschappelijke ontmoeting. In hun 2 ontmoetingen heeft Spanje de bovenhand gehad met 1 overwinning, terwijl Colombia nog moet winnen. 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Spanje - Colombia Doelpunten

Met de indrukwekkende reeks overwinningen van Spanje en de ongeslagen reeks van Colombia, is de meer dan/minder dan wedmarkt interessant. De laatste H2H ontmoeting eindigde in een 2-2 gelijkspel, maar dat was alweer 7 jaar geleden. De recente vorm van Spanje duidt op een sterke aanval, terwijl de veerkracht van Colombia wijst op een stabiele verdediging. Wedders vinden mogelijk waarde in meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.85, gezien het potentieel voor een dynamische clash.

De BTS odds weerspiegelen de aanvalskracht van beide teams, met de recente doelpunten van Spanje en de consistente resultaten van Colombia. De laatste H2H zag doelpunten van beide kanten, wat "BTS: Ja" een aantrekkelijke optie maakt tegen odds van 1.90. Echter, beide ploegen verdedigen normaal gesproken ook sterk, dus kan "BTS: Nee" tegen odds van 1.95 degenen verleiden die een minder open wedstrijd verwachten.

Spanje - Colombia Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Spanje: Unai Simón, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Alejandro Grimaldo, Rodri, Mikel Merino, Fabián Ruiz, Nico Williams, Álvaro Morata, Lamine Yamal.

Vermoedelijke opstelling Colombia: Camilo Vargas, Daniel Muñoz, Carlos Cuesta, Jhon Lucumi, Johan Mojica, Jefferson Lerma, Kevin Castaño, James Rodríguez, Rafael Borré, Luis Díaz, Jhon Arias.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Spanje - Colombia Topscorers

Álvaro Morata en Joselu, beide aanvallers, leidden de topscorerslijst van de thuisploeg in de EK-kwalificatiereeks met elk 4 goals. Ze worden op de voet gevolgd door Ferran Torres, die 3 keer het net vond, en supertalenten Gavi en Lamine Yamal, elk met 2 goals.

Voor de bezoekers zijn de aanvallers Luis Díaz en Rafael Santos Borre cruciaal geweest, elk met 3 goals in recente wedstrijden. Middenvelder James Rodríguez heeft 2 goals gemaakt, terwijl Mateus Uribe en Mateo Cassierra elk 1 goal hebben gescoord.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.79

Ja

1.98

Reguliere speeltijd

Spanje

1.76

Colombia

4.70

Gelijk

3.70

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

3.70

Minder dan 3.5

1.24

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 25 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!