back arrow

WEDTIPS

SpanjeAndorra

Opstelling Spanje - Andorra

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, waar Spanje als één van de favorieten voor de titel worden gezien, bereiden Spanje en Andorra zich voor op deze wedstrijd. De landen ontmoeten elkaar in het Nuevo Estadio Vivero. Spanje hoopt zich met een grote zege op het dwergland in vorm te spelen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Andorra.

Wedtip Spanje - Andorra

Spanje Recente resultaten

Spanje's laatste wedstrijd op 26 maart 2024 eindigde in een spannend 3-3 gelijkspel tegen Brazilië. Dit was thuis in een vriendschappelijke wedstrijd. Doelpuntenmakers van Spanje waren Rodri (2 goals) en Dani Olmo in een wedstrijd waarin de ploeg diep in blessuretijd de zege weggaf. 

Daarvoor leed Spanje een nipte 0-1 nederlaag tegen Colombia in een tegenvallende wedstrijd. Hun laatste overwinning was tegen Georgië, een comfortabele 3-1 overwinning in de EK-kwalificatie.

Andorra Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 25 maart 2024 leed Andorra een 1-0 nederlaag tegen Bolivia in Algerije. Dit was een vriendschappelijk duel. 

Daarvoor speelde Andorra verrassend met 1-1 gelijk tegen Zuid-Afrika in een andere oefenwedstrijd. Deze uitslag ging in tegen de verwachtingen van bookmakers. Daarvoor leden ze een verwachte nederlaag tegen Israël in de EK-kwalificatie.

Spanje - Andorra Head to Head

Op 5 juni 2004 pakte Spanje een overtuigende 4-0 zege op Andorra in een vriendschappelijke ontmoeting. Dit was de enige eerdere ontmoeting in deze eeuw tussen de landen die sterk met elkaar verbonden zijn.

Spanje - Andorra Doelpunten

Gezien de overweldigende dominantie van Spanje en het veel hogere niveau, biedt de meer/minder dan markt opties als het gaat om veel goals. De aanvallende kracht van Spanje en de defensieve zwaktes van Andorra suggereren een wedstrijd met veel doelpunten. De odds voor "meer dan 4.5 doelpunten" op 1.88 wijzen op een redelijke verwachting van minstens 5 doelpunten.

De BTS-markt is niet optimistisch over Andorra's scorend vermogen, met "BTS: Nee" op 1.19. Dit suggereert dat Spanje hoogstwaarschijnlijk de 0 wel houdt. Gezien Andorra's matige niveau en gebrek aan scorend vermogen en Spanje's sterke verdediging, lijkt "BTS: Nee" de waarschijnlijkere uitkomst voor wedders.

Spanje - Andorra Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Spanje: Unai Simón, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Alejandro Grimaldo, Rodri, Pedri, Fabían Ruiz, Lamine Yamal, Álvaro Morata, Nico Williams.

Vermoedelijke opstelling Andorra: Josep Gomes, Joan Cervos, Izan Fernandez, Christian Garcia, Da Silva Teixeira, Joel Guillen, Eric De Pablos, Max Llovera, Moises San Nicolas, Marc Pujol, Aaron Sanchez.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Spanje - Andorra Topscorers

Het aanvallende vermogen van de thuisploeg is al zichtbaar geweest in recente vriendschappelijke wedstrijden, maar niet van de vaste klanten. Middenvelder Rodri vond namelijk 2 keer het net. Dani Olmo, een aanvaller, droeg ook bij met een doelpunt. Alvaro Morata is echter normaal gesproken de scorende spits in het elftal.

Voor de bezoekers valt Ricard Fernandez op als de enige doelpuntenmaker in recente wedstrijden. Het tekent het gebrek aan scorend vermogen, zelfs tegen iets minder zware tegenstanders.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

5.80

Nee

1.11

Reguliere speeltijd

Spanje

1.02

Gelijk

23.00

Andorra

34.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

1.78

Minder dan 4.5

1.95

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Do, 13 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Ecuador

1.30

Gelijk

5.50

Bolivia

10.50

footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 15 jun, 00:00

Guatemala

Guatemala

Argentinië

Argentinië

Guatemala

27.00

Gelijk

12.00

Argentinië

1.05

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!