back arrow

WEDTIPS

PeruChili

AT&T Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Peru - Chili

In de openingsronde van de Copa América in de Verenigde Staten treffen Peru en Chili elkaar in het AT&T Stadium. Beide teams uit groep A staan aan de vooravond van hun eerste wedstrijd op dit eindtoernooi. Ze zullen gebrand zijn op een sterke start in de competitie.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Peru - Chili.

Wedtip Peru - Chili

Peru Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd op 15 juni 2024 behaalde Peru een nipte 1-0 overwinning op El Salvador in een vriendschappelijke ontmoeting in de VS. De wedstrijd was een nieuwe nederlaag voor El Salvador, dat in de laatste 26 wedstrijden enkel St.-Vincent en de Grenadines wist te verslaan.

Voor die tijd was de vorm van Peru redelijk. Een doelpuntloos gelijkspel tegen Paraguay op 8 juni in hetzelfde toernooi, stopte hun 3 wedstrijden durende reeks overwinningen tegen dat land. Eerder genoten ze van een overtuigende 4-1 overwinning op de Dominicaanse Republiek. Hier toonden ze hun aanvallende kracht.

Chili Recente resultaten

Chili's meest recente wedstrijd op 12 juni 2024 resulteerde in een comfortabele 3-0 overwinning op Paraguay in een vriendschappelijke wedstrijd. Het duel op neutraal terrein toonde Chili's vermogen om hun kansen te benutten.

In uitwedstrijden is de vorm van Chili wisselend geweest. Ze leden een nipte 3-2 nederlaag tegen Frankrijk op 26 maart, maar er was ook een overtuigende 0-3 overwinning op Albanië op 22 maart. Beide resultaten kwamen in vriendschappelijke duels.

Peru - Chili Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 13 oktober 2023, versloeg Chili Peru met 2-0 in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks. In de laatste 10 ontmoetingen heeft Chili de overhand gehad met 6 overwinningen tegenover 4 van Peru, zonder gelijke spelen tussen hen.

Peru - Chili Doelpunten

De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 2.40 suggereren geen verwachting van een wedstrijd met veel doelpunten. Minder dan 2.5 doelpunten op 1.52 wijst daarentegen juist wel op een terughoudende wedstrijd, wat toch wel vaak voorkomt in Zuid-Amerika. Gezien de recente prestaties van de teams, zou meer dan 1.5 doelpunten op 1.41 wedders kunnen aantrekken die verwachten dat er toch wel 2 keer gescoord wordt in deze wedstrijd op de Copa America.

BTS wedden biedt interessante keuzes met "Ja" op 2.08 en "Nee" op 1.68. Peru's recente ongeslagen reeks en Chili's wisselvallige resultaten maken "BTS: Ja" een aantrekkelijke weddenschap voor degenen die verwachten dat beide landen het net vinden. De iets lagere odds voor "BTS: Nee" weerspiegelen een wedstrijd met weinig doelpunten, in lijn met de voorzichtige aanpak die normaal is bij wedstrijden tussen Zuid-Amerikaanse landen.

Peru - Chili Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Peru: Pedro Gallese, Luis Abram, Carlos Zambrano, Miguel Araujo, Luis Advincula, Sergio Pena, Wilder Cartagena, Piero Quispe, Marcos Lopez, Edison Flores, Gianluca Lapadula.

Vermoedelijke opstelling Chili: Claudio Bravo, Mauricio Isla, Matias Catalan, Igor Lichnovsky, Gabriel Suazo, Marcelino Nunez, Erick Pulgar, Victor Davila, Alexis Sanchez, Diego Valdes, Eduardo Vargas.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Peru - Chili Topscorers

De aanval van het thuisteam is een collectieve inspanning geweest in recente duels met Gianluca Lapadula, Piero Quispe, Sergio Peña, Edison Flores en Joao Grimaldo die elk een doelpunt maakten voor hun land.

Aan de kant van de bezoekers leidt middenvelder Victor Dávila de aanval met 3 goals in recente wedstrijden. Op de voet gevolgd door Marcelino Núñez en Eduardo Vargas, die elk 2 keer scoorden. Diego Valdés en Marcos Bolados maakten recentelijk ook elk 1 doelpunt voor Chili.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.15

Nee

1.63

Reguliere speeltijd

Peru

4.20

Gelijk

3.15

Chili

2.02

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.49

Minder dan 1.5

2.55

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!