back arrow

WEDTIPS

OostenrijkServië

Opstelling Oostenrijk - Servië

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland staan Oostenrijk en Servië in een oefenwedstrijd tegenover elkaar. Dit belooft een interessante ontmoeting te worden, want het is één van de laatste kansen om het team te finetunen in een officiële wedstrijd voor het begin van het EK.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oostenrijk - Servië.

Wedtip Oostenrijk - Servië

Oostenrijk Recente resultaten

Oostenrijk's laatste thuiswedstrijd op 26 maart 2024 tegen Turkije in een vriendschappelijke wedstrijd eindigde in een eclatante 6-1 overwinning. De score viel veel hoger uit dan de verwachtingen van de bookmakers. Michael Gregoritsch scoorde een hattrick in deze wedstrijd. 

Daarvoor pakten ze een 0-2 overwinning bij tegen Slowakije en eind vorig jaar ook een spectaculaire 2-0 zege op EK-gastheer Duitsland. Beide wedstrijden waren ook vriendschappelijke duels. Dit toont een goede vorm in aanloop naar dit EK.

Servië Recente resultaten

Servië's laatste wedstrijd op 25 maart 2024 tegen Cyprus was een oefenwedstrijd die in een 0-1 overwinning eindigde. Deze zege was kleiner dan verwacht door de bookmakers, dus is er nog werk aan de winkel. Het enige doelpunt kwam van Sergej Milinkovic-Savic.

Daarvoor toonde Servië wat tegenvallende resultaten met een 4-0 nederlaag tegen Rusland en een gelijkspel tegen Bulgarije in de EK-kwalificatie op 19 november 2023. Dat gelijkspel was toen wel voldoende om het EK te halen. Ook verloren ze van België in een vriendschappelijke uitwedstrijd op 15 november 2023.

Oostenrijk - Servië Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Oostenrijk en Servië was op 6 oktober 2017. Oostenrijk pakte toen een 3-2 overwinning in de WK-kwalificatiereeks. In hun 4 ontmoetingen was Servië de dominante partij met 3 overwinningen tegenover 1 van Oostenrijk. Er zijn geen gelijke spelen geregistreerd.

Oostenrijk - Servië Doelpunten

Met de uitstekende vorm van Oostenrijk en de veerkracht van Servië in uitwedstrijden, lijkt een wedstrijd met veel goals een mogelijkheid. Historische H2H-ontmoetingen suggereren een doelpuntrijke wedstrijd. 3 van de laatste 4 ontmoetingen hadden namelijk meer dan 3.5 doelpunten. Gezien de recente prestaties van beide teams, lijkt meer dan 2.5 doelpunten op 1.87 aantrekkelijk voor wedders. De meer voorzichtige wedders kunnen de minder dan 3.5 doelpunten op 1.30 als een veiligere weddenschap beschouwen.

De BTS-markt is eveneens boeiend, met beide teams die in 3 van hun laatste 4 ontmoetingen het net vonden. Oostenrijk's consistente goals en Servië's vermogen om uit te scoren, maken "BTS: Ja" op odds van 1.66 aannemelijk. Echter, gezien de onvoorspelbaarheid van vriendschappelijke wedstrijden, kan "BTS: Nee" op 2.10 waarde bieden. Dat vooral voor diegenen die verwachten dat de nadruk juist meer op de verdediging komt te liggen in aanloop naar het EK.

Oostenrijk - Servië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Oostenrijk: Patrick Pent, Stefan Posch, Kevin Danso, Maximilian Wöber, Philipp Mwene, Nicolas Seiwald, Marcel Sabitzer, Konrad Laimer, Christoph Baumgartner, Patrick Wimmer, Michael Gregoritsch.

Vermoedelijke opstelling Servië: Djordje Petrović, Nikola Milenković, Erhan Mašović, Strahinja Pavlovic, Andrija Živković, Filip Kostić, Srdjan Mijailović, Lazar Samardžić, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Oostenrijk - Servië Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Michael Gregoritsch. Hij heeft de laatste wedstrijden 4 keer gescoord voor Oostenrijk. Christoph Baumgartner volgt hem op de voet met 3 goals vanuit het middenveld. Marcel Sabitzer, Andreas Weimann en Maximilian Entrup hebben elk ook gescoord voor hun land in die periode.

Voor de bezoekers heeft alleen Sergej Milinkovic-Savic het net gevonden in een oefenduel met 1 goal. In de andere recente oefenpotjes kwam Servië niet tot scoren. De ploeg moet het normaal gesproken echter hebben van Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović en Dušan Tadic. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

2.10

Ja

1.67

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.35

Oostenrijk

2.27

Servië

3.20

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

13.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 25 jun, 00:30

Ecuador

Ecuador

Bolivia

Bolivia

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!