back arrow

WEDTIPS

MexicoJamaica

NRG Stadium

Standen
Groep B
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Venezuela

Venezuela

3

3|0|0

6|1

5

9

2

Ecuador

Ecuador

3

1|1|1

4|3

1

4

3

Mexico

Mexico

3

1|1|1

1|1

0

4

4

Jamaica

Jamaica

3

0|0|3

1|7

-6

0

Opstelling Mexico - Jamaica

Met de aftrap van de Copa América in groep B in het NRG Stadium, staan Mexico en Jamaica aan de vooravond van hun confrontatie in dit eindtoernooi. Beide teams hopen het toernooi met een goed resultaat te beginnen in een poule met verder nog Ecuador en Venezuela.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Mexico - Jamaica.

Wedtip Mexico - Jamaica

De recente vorm van Mexico

In hun laatste wedstrijd op 9 juni leed Mexico een 2-3 nederlaag thuis tegen Brazilië in een vriendschappelijke ontmoeting. Deze wedstrijd doorbrak de trend van wedstrijden met weinig doelpunten in hun recente ontmoetingen. De thuisploeg kon het vuurwerk van de favorieten voor de wedstrijd niet evenaren.

Daarvoor leed Mexico een zware 0-4 nederlaag tegen Uruguay op 6 juni, maar pakten ze ook een nipte 1-0 overwinning op Bolivia. Beide wedstrijden waren onderdeel van de vriendschappelijke reeks.

De recente vorm van Jamaica

Jamaica won op 9 juni een oefenwedstrijd met 2-3 van Dominica. Dat was een matige score voor het veel betere Jamaica. Een paar dagen eerder was de ploeg ook met 1-0 te sterk voor de Dominicaanse Republiek. 

De wedstrijd tegen Panama werd ook gewonnen, maar in de halve finale van de Nations League was de Verenigde Staten met 3-1 te sterk, waardoor de ploeg de finale misliep.

Mexico - Jamaica Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 13 juli 2023 zegevierde Mexico met 0-3 tegen Jamaica in de CONCACAF Gold Cup. In de afgelopen 10 H2H-ontmoetingen heeft Mexico gedomineerd met 6 overwinningen, terwijl Jamaica nog moet winnen. 4 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Mexico - Jamaica Doelpunten

Met Mexico en Jamaica in deze wedstrijd, is de meer/minder dan wedmarkt interessant. Historisch gezien hebben hun H2H-ontmoetingen een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd, wat wijst op een spannende strijd. Mexico's recente vorm is wat wisselend, terwijl Jamaica zijn vriendschappelijke wedstrijden wel wist te winnen, al was dat tegen matige tegenstanders. Wedders vinden mogelijk waarde in minder dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.90. Dit gezien de defensieve degelijkheid van Jamaica en de mogelijkheid van een voorzichtige openingswedstrijd in de competitie.

De BTS odds weerspiegelen de voorzichtige benadering die beide teams mogelijk aannemen in hun openingswedstrijd van de Copa América. Gezien Jamaica's sterke defensie en Mexico's recente moeite met scoren, lijkt "BTS: Nee" tegen odds van 2.20 een aantrekkelijke weddenschap. De kans op een wedstrijd met weinig doelpunten waar een of geen van beide teams scoort, lijkt aanwezig. Dit maakt het een verstandige weddenschap.

Mexico - Jamaica Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Mexico: Julio Gonzalez, Israel Reyes, Edson Álvarez, Johan Vasquez, Gerardo Arteaga, Luis Chavez, Luis Romo, Carlos Rodriguez, Uriel Antuna, Santiago Giménez, Julian Quinones.

Vermoedelijke opstelling Jamaica: Jahmali Waite, Dexter Lembikisa, Di'Shon Bernard, Richard King, Gregory Leigh, Karoy Anderson, Bobby Reid, Kasey Palmer, Kaheim Dixon, Renaldo Cephas, Shamar Nicholson.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Mexico - Jamaica Topscorers

Uriel Antuna leidt de aanval van de thuisploeg met 3 goals. Middenvelders Cesar Huerta, oud-Ajacied Edson Álvarez en Orbelin Pineda, elk met 2 goals, volgen hem op de voet. Julian Quinones, ook met 2 goals, draagt bij aan de aanvalsdreiging.

Voor de bezoekers valt Shamar Nicholson op met een indrukwekkend totaal van 7 goals. Bobby Reid, Dexter Lembikisa, Gregory Leigh en Kaheim Dixon hebben elk 1 goal bijgedragen in de recente campagne van het team.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.84

Nee

1.84

Reguliere speeltijd

Mexico

1.44

Gelijk

4.60

Jamaica

7.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.22

Minder dan 1.5

4.20

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!