GuatemalaArgentinië

Opstelling Argentinië - Guatemala

Dit is de laatste vriendschappelijke wedstrijd van regerend wereldkampioen Argentinië in aanloop naar de Copa América. De ploeg speelt daarin tegen het nietige Guatemala. Ze kunnen nieuwe tactieken testen en hun spelers in vorm krijgen voor het komende eindtoernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Argentinië - Guatemala.

Wedtip Argentinië - Guatemala

Argentinië Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 9 juni pakte Argentinië een nipte 1-0 overwinning op Ecuador. De oefenwedstrijd werd beslist door een doelpunt van Ángel Di María. 

Daarvoor pakte Argentinië een comfortabele 3-1 overwinning op Costa Rica in een andere oefenwedstrijd. Er was ook nog een overtuigende 0-3 zege op El Salvador. Deze resultaten bouwden voort op hun sterke vorm, ondanks een teleurstellende 0-2 nederlaag tegen Uruguay in de WK-kwalificatiereeks.

Guatemala Recente resultaten

Guatemala gaat de wedstrijd in na een overtuigende 0-3 overwinning op de Britse Maagdeneilanden op 8 juni. Het resultaat was in lijn met de voorspellingen van de bookmakers.

Hun recente vorm is gemengd, met een klinkende 6-0 overwinning op Dominica. Ze slaagden er echter alleen in om een 1-1 gelijkspel te behalen tegen Nicaragua. Daarvoor speelden ze een doelpuntloos gelijk tegen Venezuela en verloren ze met 0-2 van Ecuador in vriendschappelijke ontmoetingen.

Argentinië - Guatemala Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 8 september 2018 zegevierde Argentinië met 3-0 tegen Guatemala in een vriendschappelijke wedstrijd. In de afgelopen 3 H2H-ontmoetingen heeft Argentinië gedomineerd met 3 overwinningen. Guatemala heeft geen overwinning behaald tegen hun Zuid-Amerikaanse tegenstanders.

Argentinië - Guatemala Doelpunten

Gezien de sterke aanval van Argentinië en het matige niveau van Guatemala, neigt de doelpuntenmarkt naar een duel met veel doelpunten. Historische H2H-ontmoetingen lieten consequent meer dan 2.5 doelpunten zien. Argentinië's recente vorm suggereert dat ze vaak kunnen scoren. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten staan momenteel op 1.85. Dit biedt een interessante optie voor wedders die een voortzetting van deze trend verwachten.

De BTS odds weerspiegelen de eenzijdige aard van deze wedstrijd, met "BTS: Nee" op 1.60. Dit wijst op een gebrek aan vertrouwen in de mogelijkheden om te scoren van Guatemala tegen een dominant Argentinië. Gezien de historische data en de huidige vorm lijkt "BTS: Ja" minder waarschijnlijk, met odds op 2.20. Dit suggereert dat de 0 voor de wereldkampioen waarschijnlijker is in de ogen van de bookmakers.

Argentinië - Guatemala Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Damián Martínez, Gonzalo Montiel, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes, Giovani Lo Celso, Julian Álvarez, Lionel Messi, Ángel Di María.

Vermoedelijke opstelling Guatemala: Nicholas Hagen, Jose Morales, Jose Pinto Samayoa, Nicolas Samayoa, Jose Ardon, Oscar Castellanos, Jonathan Franco, Oscar Santis, Alejandro Galindo, Nathaniel Mendez-Laing, Rubio Rubin.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Argentinië - Guatemala Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Lionel Messi. Hij heeft 4 keer gescoord in recente vriendschappelijke wedstrijden. Hij staat niet alleen als het gaat om scorend vermogen. Veteraan Ángel Di María en verdedigers Nicolás Otamendi en Cristian Romero hebben elk 2 goals bijgedragen. Dit toont een veelzijdige aanvallende dreiging.

Aan de kant van de bezoekers hebben middenvelder Alejandro Galindo en aanvaller Rubio Rubin elk 2 goals gemaakt. Verdedigers Allen Yanes, Carlos Mejia, en Jose Carlos Pinto hebben elk een goal bijgedragen.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds