back arrow

WEDTIPS

DuitslandHongarije

Stuttgart Arena

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

3

2|1|0

8|2

6

7

2

Zwitserland

Zwitserland

3

1|2|0

5|3

2

5

3

Hongarije

Hongarije

3

1|0|2

2|5

-3

3

4

Schotland

Schotland

3

0|1|2

2|7

-5

1

Opstelling Duitsland - Hongarije

Duitsland heeft een sterke start gemaakt in groep A van het EK in eigen land. Ze staan na hun eerste wedstrijd, een 5-1 overwinning op Schotland, op de eerste plek. Hongarije heeft na een tegenvallende start nog geen punten. Ze zijn op zoek naar verbetering. De hoge verwachtingen van de Duitse ploeg en de strijdlust van Hongarije beloven een interessante ontmoeting in de Mercedes-Benz Arena.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Hongarije.

Wedtip Duitsland - Hongarije

Duitsland Recente resultaten

De recente prestaties van Duitsland zijn indrukwekkend. Hun laatste wedstrijd op 14 juni op dit EK eindigde in een overtuigende 5-1 overwinning op Schotland. Doelpunten van Florian Wirtz, Musiala, Havertz, Füllkrug, en Can toonden hun aanvallende kracht, waardoor ze hun favorietenrol nog maar eens aanstipten.

Daarvoor boekte Duitsland een 2-1 overwinning op Griekenland en was er een doelpuntloos gelijkspel tegen Oekraïne in vriendschappelijke wedstrijden. De overwinning zag Havertz en Gross een vroege Griekse voorsprong ombuigen. Het gelijkspel met Oekraïne benadrukte een dominante wedstrijd met veel balbezit, die zonder doelpunten eindigde.

Hongarije Recente resultaten

Hongarije's meest recente wedstrijd op 15 juni 2024 eindigde in teleurstelling. Ze verloren met 1-3 van Zwitserland op het EK. Een goal van Barnabas Varga werd overschaduwd door doelpunten van Kwadwo Duah, Michel Aebischer, en Breel Embolo voor de bezoekers.

Daarvoor genoot Hongarije van een overtuigende 3-0 overwinning op Israël in een oefenwedstrijd. Daarvoor struikelden ze echter in een andere vriendschappelijke wedstrijd. Ze verloren met 2-1 van Ierland op 4 juni.

Duitsland - Hongarije Head to Head

Op 23 september 2022 pakte Hongarije een verrassende 0-1 overwinning op Duitsland in de UEFA Nations League. In hun laatste 7 ontmoetingen heeft Duitsland 3 keer gewonnen, Hongarije heeft 2 overwinningen behaald, en 2 wedstrijden zijn geëindigd in gelijke spelen. Dit maakt Duitsland iets succesvoller in recente H2H-ontmoetingen.

Duitsland - Hongarije Doelpunten

Met de recente vorm van Duitsland, met 5 doelpunten in hun openingswedstrijd, en de verdediging van Hongarije die 3 doelpunten tegen kreeg, is er wat om op te wedden wat betreft doelpunten. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.54 suggereren een verwachting van doelpunten. "Minder dan 2.5 doelpunten" op 2.43 biedt waarde voor degenen die een minder open wedstrijd verwachten. Gezien de H2H-geschiedenis en huidige prestaties lijkt "meer dan 2.5 doelpunten" een aantrekkelijke weddenschap.

De BTS-markt staat op 1.98 voor "Ja" en 1.73 voor "Nee". Dit weerspiegelt een lichte voorkeur voor ten minste 1 team dat niet scoort. Gezien de degelijke reeks van Duitsland en de wisselende resultaten van Hongarije, lijkt "BTS: Nee" op 1.73 de waarschijnlijkere uitkomst. Vooral omdat 5 van de laatste 6 H2H-wedstrijden minder dan 3.5 doelpunten zagen. Dit wijst op een mogelijk eenzijdige uitslag.

Duitsland - Hongarije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt, Robert Andrich, Toni Kroos, Jamal Musiala, Ilkay Gündogan, Florian Wirtz, Kai Havertz.

Vermoedelijke opstelling Hongarije: Peter Gulacsi, Adam Lang, Willi Orban, Attila Szalai, Attila Fiola, Milos Kerkez, Adam Nagy, Andras Schafer, Roland Sallai, Dominik Szoboszlai, Barnabas Varga.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Duitsland - Hongarije Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Niclas Füllkrug. Hij heeft recentelijk 5 keer gescoord voor Duitsland. Kai Havertz, met zijn inzicht op het middenveld, heeft 4 goals bijgedragen. Leroy Sané, Florian Wirtz, en Jamal Musiala hebben elk 2 keer gescoord.

Aan de kant van de bezoekers leidt Barnabas Varga de aanval met recentelijk 3 goals. Middenvelders Roland Sallai en Dominik Szoboszlai zijn ook cruciaal geweest. Ze hebben elk 2 keer gescoord. Verdedigers Adam Lang en Zsolt Nagy hebben elk ook 1 doelpunt bijgedragen.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.82

Ja

1.86

Reguliere speeltijd

Hongarije

11.50

Gelijk

6.75

Duitsland

1.24

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

7.00

Minder dan 5.5

1.09

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!