DuitslandHongarije

Merkur Spiel-Arena

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

4

3|1|0

10|3

7

10

2

Nederland

Nederland

4

1|2|1

8|6

2

5

3

Hongarije

Hongarije

4

1|2|1

3|6

-3

5

4

Bosnië-Herzegovina

Bosnië-Herzegovina

4

0|1|3

3|9

-6

1

Opstelling Duitsland - Hongarije

Duitsland en Hongarije staan aan de start van de Nations League. Het belooft een mooie openingsronde te worden in de Merkur Spiel-Arena. Hongarije hoopt op een positief resultaat en Duitsland gaat voor niets minder dan de zege in hun eerste wedstrijd na het EK.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Hongarije.

Wedtip Duitsland - Hongarije

Duitsland Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 5 juli 2024, speelde Duitsland tegen Spanje op het Europees kampioenschap in eigen land. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Spanje won uiteindelijk met 2-1 na verlenging. Dit resultaat doorbrak Duitslands reeks van 8 wedstrijden zonder nederlaag.

De wedstrijden daarvoor waren positiever voor Duitsland. Op 29 juni versloegen ze Denemarken met 2-0. Doelpunten waren van Havertz en Musiala. De wedstrijd tegen Zwitserland op 23 juni eindigde in een 1-1 gelijkspel. Füllkrug scoorde in de slotminuten de gelijkmaker.

Hongarije Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 23 juni 2024, boekte Hongarije een verrassende 0-1 overwinning op Schotland op het Europees kampioenschap in Duitsland. Kevin Csoboth werd de held van de avond met een laat doelpunt, al was het uiteindelijk net niet voldoende om zich voor de volgende ronde te plaatsen.

De voorgaande wedstrijden waren echter minder succesvol voor de Hongaren. Op 19 juni verloren ze met 2-0 van Duitsland. Musiala en Gundogan vonden het net. Enkele dagen eerder, op 15 juni, leed Hongarije een 1-3 thuisnederlaag tegen Zwitserland. Ondanks een doelpunt van Barnabas Varga.

Duitsland - Hongarije Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 19 juni 2024 versloeg Duitsland Hongarije met 2-0 op het Europees kampioenschap. In de laatste 10 wedstrijden heeft Duitsland met 4 overwinningen de overhand gehad tegenover de 2 van Hongarije. 4 duels eindigden in een gelijkspel.

Duitsland - Hongarije Doelpunten

Met een gemiddelde van minder dan 3.5 doelpunten in 6 van de laatste 7 H2H-duels tussen Duitsland en Hongarije, lijken de odds voor 'minder dan 3.5 doelpunten' op 1.53 interessant. Duitsland lijkt goed in vorm met dit jaar alleen een nederlaag tegen het sterke Spanje. Hongarije presteert wisselvallig met zowel overwinningen als nederlagen. De 'meer dan 2.5 doelpunten' met odds van 1.56 kan daarom aantrekkelijk zijn, gezien de aanvallende vorm van beide teams.

De 'BTS: Ja' odds staan op 1.98. Dit suggereert dat bookmakers een redelijke kans zien dat beide teams scoren. Gezien de recente resultaten van Duitsland en Hongarije, waarbij beide teams in staat zijn geweest om het net te vinden, kan 'BTS: Ja' een waarschijnlijke uitkomst zijn. Echter, met Duitsland's sterke verdediging en Hongarije's inconsistentie buitenshuis, kan 'BTS: Nee' op 1.75 ook een verleidelijke optie zijn voor wedders.

Duitsland - Hongarije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Marc-André Ter Stegen, Joshua Kimmich, Jonathan Tah, Nico Schlotterbeck, David Raum, Robert Andrich, Emre Can, Pascal Groß, Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz.

Vermoedelijke opstelling Hongarije: Peter Gulacsi, Endre Botka, Willi Orban, Marton Dardai, Bendeguz Bolla, Milos Kerkez, Andras Schäfer, Dániel Gazdag, Dominik Szoboszlai, Roland Sallai, Barnabas Varga.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Duitsland - Hongarije Topscorers

Bij het thuisland heeft Kai Havertz zich ontpopt als de voornaamste doelpuntenmaker met 4 treffers. Aanvaller Niclas Füllkrug en middenvelder Florian Wirtz volgen met elk 3 doelpunten. Jamal Musiala heeft ook driemaal gescoord. Emre Can heeft vanuit het middenveld 1 keer gescoord.

Aan de kant van de bezoekers leidt Barnabas Varga de topscorerslijst met recentelijk 3 doelpunten. Middenvelder Dominik Szoboszlai heeft 2 keer gescoord. Roland Sallai, Zsolt Nagy en Kevin Csoboth hebben elk 1 doelpunt voor hun rekening genomen.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.84

Nee

1.84

Reguliere speeltijd

Duitsland

1.25

Gelijk

6.25

Hongarije

11.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 6.5

14.00

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 15:00

Kazachstan

Kazachstan

Oostenrijk

Oostenrijk

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 17:00

Armenië

Armenië

Faröer Eilanden

Faröer Eilanden

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 14 nov, 19:45

Griekenland

Griekenland

Engeland

Engeland

Geen odds beschikbaar