DuitslandGriekenland

Opstelling Duitsland - Griekenland

In de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland treffen de nationale elftallen van de gastheer van het Europees kampioenschap en Griekenland elkaar in het Borussia-Park in Mönchengladbach. Duitsland hoopt met een goede generale repetitie het EK in te gaan, terwijl Griekenland zich niet voor het eindtoernooi wist te plaatsen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Griekenland.

Wedtip Duitsland - Griekenland

De recente vorm van Duitsland

In hun meest recente wedstrijd op 3 juni 2024 werd Duitsland verrassend op een 0-0 gelijkspel gehouden door Oekraïne in een vriendschappelijke ontmoeting. Ondanks dat ze de wedstrijd domineerden en meerdere grote kansen creëerden, kon de Duitse ploeg de wedstrijd niet openbreken in het Max-Morlock-Stadion. 

Voor dit gelijkspel pakte Duitsland mooie overwinningen. Er was een 2-1 overwinning op aartsrivaal Nederland op 26 maart, en een lovenswaardige 0-2 uitoverwinning tegen Frankrijk op 23 maart. Deze opeenvolgende overwinningen in vriendschappelijke wedstrijden toonden hun vermogen om resultaten te boeken, zowel thuis als uit, tegen sterke tegenstanders.

De recente vorm van Griekenland

De meest recente wedstrijd van Griekenland op 26 maart eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Georgië in de play-offs voor het EK. De Georgiërs plaatsten zich daarna via strafschoppen voor het EK tot grote teleurstelling van de Grieken. 

Daarvoor genoten ze nog wel van een klinkende 5-0 thuisoverwinning op Kazachstan in diezelfde play-offs. Er was ook een verdienstelijk 2-2 gelijkspel met Frankrijk, wat een wisselvallige vorm laat zien.

Duitsland - Griekenland Head to Head

Op 22 juni 2012 behaalde Duitsland een 4-2 overwinning op Griekenland op het EK 2012. In hun laatste 3 ontmoetingen heeft Duitsland 3 keer gewonnen, terwijl Griekenland niet wist te winnen van de grootmacht.

Duitsland - Griekenland Doelpunten

Gezien de historische H2H-ontmoetingen en recente vorm, biedt de doelpuntenmarkt interessante weddenschappen. Duitslands laatste 3 wedstrijden tegen Griekenland hebben allemaal meer dan 2.5 doelpunten gezien, wat wijst op een patroon van doelpuntrijke duels. Met recente wedstrijden van Duitsland die weinig doelpunten zagen, kunnen de odds voor "minder dan 3.5 doelpunten" op 1.53 wedders aantrekken. "Meer dan 2.5 doelpunten" op 1.52 kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die een voortzetting van de H2H-trend verwachten.

De BTS-markt staat op 1.90 voor "Ja" en 1.83 voor "Nee", wat een lastige keuze voor wedders weerspiegelt. De wisselende resultaten van Duitsland in eigen huis en de veerkracht van Griekenland in uitwedstrijden maken "BTS: Ja" een verleidelijke weddenschap. In 2 van de 3 onderlinge ontmoetingen wisten beide teams te scoren. Echter, recente teleurstellende aanvallende vertoningen kunnen wedders naar "BTS: Nee" tegen iets lagere odds sturen.

Duitsland - Griekenland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt, Robert Andrich, Toni Kroos, Jamal Musiala, Ilkay Gündogan, Florian Wirtz, Kai Havertz.

Vermoedelijke opstelling Griekenland: Odisseas Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Konstantinos Tsimikas, Anastasios Bakasetas, Dimitrios Kourbelis, Petros Mantalos, Giorgos Masouras, Fotis Ioannidis, Dimitrios Pelkas.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Duitsland - Griekenland Topscorers

Niclas Füllkrug leidt de aanval van het thuisteam met 5 goals in deze vriendschappelijke reeks, gevolgd door Kai Havertz, die 3 keer het net vond. Leroy Sané voegt een extra dimensie toe aan hun aanval met 2 goals, terwijl middenvelders Joshua Kimmich en Ilkay Gündogan elk 1 goal maakten in de recente periode van vriendschappelijke duels.

De verantwoordelijkheid voor het scoren van doelpunten bij de bezoekers is gelijk verdeeld, met Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Andreas Bouchalakis, Dimitrios Kourbelis, en Giannis Konstantelias die recent allen eenmaal scoorden.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds