back arrow

WEDTIPS

ColombiaParaguay

NRG Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Colombia

Colombia

3

2|1|0

6|2

4

7

2

Brazilië

Brazilië

3

1|2|0

5|2

3

5

3

Costa Rica

Costa Rica

3

1|1|1

2|4

-2

4

4

Paraguay

Paraguay

3

0|0|3

3|8

-5

0

Opstelling Colombia - Paraguay

In de eerste speelronde in groep D van de Copa América in de Verenigde Staten treffen Colombia en Paraguay elkaar in het NRG Stadium. Ze hopen op een goed begin van het toernooi in een pittige groep met Brazilië en Costa Rica.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Colombia - Paraguay.

Wedtip Colombia - Paraguay

Colombia Recente resultaten

Colombia's laatste wedstrijd op 15 juni 2024 eindigde in een simpele 3-0 zege op Bolivia. De eindstand was bij rust al bereikt in een dominante vertoning.

Daarvoor genoot Colombia van een overtuigende 1-5 overwinning op de Verenigde Staten op 8 juni. Daarvoor was er een nipte 2-3 overwinning tegen Roemenië op 26 maart en een sensationele 0-1 zege op Spanje. Deze resultaten verlengen Colombia's ongeslagen reeks. 

Paraguay Recente resultaten

Paraguay's laatste wedstrijd op 16 juni 2024 resulteerde in een nipte 0-1 overwinning op Panama. Het was in een oefenduel. Deze overwinning beëindigde Paraguay's 7 wedstrijden durende reeks zonder overwinningen buitenshuis. Het markeert een belangrijke verbetering in hun vorm.

Daarvoor kende Paraguay wisselende resultaten. Ze leden een zware 3-0 nederlaag tegen Chili op 12 juni, maar speelden gelijk tegen Peru op 8 juni. Beide wedstrijden waren vrienschappelijke duels op neutraal terrein.

Colombia - Paraguay Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 21 november 2023 pakte Colombia een 1-0 overwinning op Paraguay. Het was in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks. In de laatste 10 H2H-ontmoetingen heeft Colombia gedomineerd met 7 overwinningen. Paraguay heeft slechts 1 keer gewonnen, met 2 wedstrijden die in een gelijkspel eindigden.

Colombia - Paraguay Doelpunten

In de meer/minder dan 2.5 doelpunten markt suggereren de odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.28 een gematigde verwachting van doelpunten. De "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.61 wijst op een wedstrijd waarin de verdediging de overhand krijgt. Gezien Colombia's recente vorm met opeenvolgende overwinningen en Paraguay's matige selectie, kan een wedstrijd met juist wel veel doelpunten in het verschiet liggen. Wedders zien mogelijk waarde in de "meer dan 2.5 doelpunten" odds, gezien de H2H-geschiedenis waar 4 van de laatste 10 ontmoetingen minstens 3 doelpunten zagen.

Voor de BTS-markt staat "BTS: Ja" op 2.17. Dit weerspiegelt de mogelijkheid dat beide teams scoren. Echter, gezien Paraguay's matige aanval en Colombia's sterke verdedigingsrecord, lijkt "BTS: Nee" op 1.60 het waarschijnlijkere scenario. De recente H2H suggereert een spannende wedstrijd. In 6 van de laatste 10 ontmoetingen scoorde slechts 1 of geen van de teams. Dit maakt de "BTS: Nee" optie aantrekkelijk voor wedders.

Colombia - Paraguay Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Colombia: Camilo Vargas, Daniel Munoz, Yerry Mina, Carlos Cuesta, Richard Rios, Jefferson Lerma, Jhon Arias, James Rodriguez, Luis Díaz, Jhon Cordoba.

Vermoedelijke opstelling Paraguay: Carlos Coronel, Nestor Gimenez, Fabian Balbuena, Hernesto Caballero, Gustavo Velasquez, Junior Alonso, Matias Rojas, Mathias Villasanti, Julio Enciso, Adam Bareiro, Ramon Sosa.

Vlak voor de wedstrijd verschijnen hier de definitieve opstellingen.

Colombia - Paraguay Topscorers

Luis Díaz leidt de aanval van Colombia met 4 goals in recente duels. Daarna volgen middenvelder Jhon Arias en aanvaller Rafael Santos Borré, beide met 3 goals. Jhon Córdoba voegt nog een dimensie toe met 2 goals. James Rodríguez heeft 1 goal gemaakt.

Voor Paraguay valt Gustavo Velázquez op als enige doelpuntenmaker in recente duels met 1 goal. Paraguay scoort niet makkelijk en dat blijkt wel uit de doelpuntenmakers.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.15

Nee

1.61

Reguliere speeltijd

Colombia

1.63

Gelijk

3.60

Paraguay

6.25

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

4.35

Minder dan 3.5

1.21

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!