BraziliëCosta Rica

SoFi Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Colombia

Colombia

3

2|1|0

6|2

4

7

2

Brazilië

Brazilië

3

1|2|0

5|2

3

5

3

Costa Rica

Costa Rica

3

1|1|1

2|4

-2

4

4

Paraguay

Paraguay

3

0|0|3

3|8

-5

0

Opstelling Brazilië - Costa Rica

In de openingsronde van de Copa América groep D treffen Brazilië en Costa Rica elkaar in het indrukwekkende SoFi Stadium. Beide ploegen staan aan het begin van de competitie, met de hoop een sterke start te maken in deze eerste speelronde. Brazilië is een van de titelfavorieten dit toernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Brazilië - Costa Rica.

Wedtip Brazilië - Costa Rica

De recente vorm van Brazilië

In hun laatste wedstrijd op 12 juni 2024, speelde Brazilië met 1-1 gelijk tegen de VS in een vriendschappelijke wedstrijd. Deze uitslag maakte een einde aan de 11 wedstrijden durende verliesreeks van de USA tegen Brazilië. Het gelijkspel was dus niet volgens de verwachtingen van de wedders.

Daarvoor pakte Brazilië een 2-3 overwinning op Mexico en vocht het zich naar een spannende 3-3 gelijkspel met Spanje, beide in vriendschappelijke wedstrijden. Deze resultaten toonden hun aanvallende kracht, met de clash tegen Mexico die een einde maakte aan een reeks van weinig doelpunten in hun ontmoetingen.

De recente vorm van Costa Rica

Costa Rica's meest recente wedstrijd op 9 juni zag ze een overtuigende 0-3 overwinning behalen op het zwakke Grenada. De wedstrijd toonde Costa Rica's aanvallende kracht terwijl ze hun tegenstanders met gemak versloegen. Dit resultaat kwam overeen met de verwachtingen van de wedders.

In hun voorafgaande wedstrijden genoot Costa Rica van een klinkende 4-0 overwinning op St. Kitts en Nevis en een zwaarbevochten 0-0 gelijkspel met Uruguay. Deze wedstrijd toonde hun defensieve kracht. Ze leden echter ook een 3-1 nederlaag tegen Argentinië, een resultaat dat door velen werd verwacht.

Brazilië - Costa Rica Head to Head

Op 22 juni 2018 zegevierde Brazilië met 2-0 tegen Costa Rica op het WK voetbal in Rusland. In hun laatste 5 ontmoetingen heeft Brazilië gedomineerd met 5 overwinningen. Costa Rica pakte geen punt tegen de voetbalgrootmacht.

Brazilië - Costa Rica Doelpunten

Met de sterke statistieken van Brazilië en de uitdagingen van Costa Rica op dit niveau, is de meer/minder dan wedmarkt interessant. De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.44 suggereren vertrouwen in minimaal 3 doelpunten, in lijn met het historische H2H-gemiddelde. "Minder dan 3.5 doelpunten" op 1.61 kan aanspreken voor voorzichtige wedders, gezien het feit dat Brazilië niet echt in vorm is.

De BTS odds staan op "BTS: Ja" tegen 2.40 en "BTS: Nee" tegen 1.52. Gezien de dominantie van Brazilië in eerdere ontmoetingen en Costa Rica's moeite met scoren tegen betere tegenstanders, lijkt "BTS: Nee" op 1.52 een logischer scenario.

Brazilië - Costa Rica Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Brazilië: Alisson Becker, Danilo, Marquinhos, Lucas Beraldo, Wendell, Bruno Guimarães, João Gomes, Raphinha, Lucas Paquetá, Rodrygo, Vinícius Júnior.

Vermoedelijke opstelling Costa Rica: Patrick Sequeira, Jeyland Mitchell, Julio Cascante, Francisco Calvo, Gerald Taylor, Orlando Galo, Brandon Aguilera, Ariel Lassiter, Josimar Alcocer, Manfred Ugalde, Alvaro Zamora.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Brazilië - Costa Rica Topscorers

De aanval van Brazilië wordt geleid door Rodrygo, die 4 keer het net heeft gevonden in recente duels. Hij wordt op de voet gevolgd door aanvaller Endrick, die 3 goals heeft. Verdedigers blijven ook niet achter, met Marquinhos die 2 goals gemaakt heeft, gelijk aan middenvelder Lucas Paquetá en aanvaller Gabriel Martinelli, elk met 2 goals.

Aan de kant van Costa Rica zijn Orlando Galo en Manfred Ugalde de uitblinkers, elk met 3 goals. Verdediger Francisco Calvo heeft ook zijn stempel gedrukt door 2 keer te scoren, terwijl Gerald Taylor en Julio Cascante elk 1 goal hebben gescoord.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds