back arrow

WEDTIPS

ArgentiniëEcuador

Opstelling Argentinië - Ecuador

In een confrontatie die belooft te boeien, treffen Argentinië en Ecuador elkaar in de aanloop naar de Copa América. Dit is een uitgelezen kans voor beide teams om te experimenteren en hun selecties te finetunen op weg naar het belangrijke eindtoernooi in Noord- en Zuid-Amerika.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Argentinië - Ecuador.

Wedtip Argentinië - Ecuador

Argentinië Recente resultaten

Argentinië's meest recente wedstrijd op 27 maart 2024 eindigde in een 3-1 overwinning tegen Costa Rica in een vriendschappelijke wedstrijd. De overwinning was in lijn met de verwachtingen van de wedders.

Voor die tijd behaalde Argentinië overwinningen tegen El Salvador en Brazilië. Hun 0-3 zege op El Salvador op 23 maart in een vriendschappelijk duel in de VS was goed voor het zelfvertrouwen. De 0-1 overwinning op 22 november tegen Brazilië was pas echt spectaculair. In de lange geschiedenis was het de eerste uitoverwinning van Argentinië op Brazilië ooit in een WK-kwalificatiewedstrijd.

Ecuador Recente resultaten

Ecuador's laatste wedstrijd op 24 maart 2024 eindigde in een teleurstelling toen ze met 2-0 verloren van Italië in een vriendschappelijke wedstrijd in de VS. De wedstrijd eindigde met een resultaat dat enigszins verwacht werd.

Voor die tijd genoot Ecuador van een 0-2 overwinning op Guatemala op 22 maart 2024, in een andere oefenwedstrijd in de VS. De ploeg vierde ook een belangrijke 1-0 overwinning op Chili op 21 november 2023 in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks.

Argentinië - Ecuador Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 8 september 2023, versloeg Argentinië Ecuador met 1-0 in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks. In de laatste 10 H2H-ontmoetingen heeft Argentinië gedomineerd met 6 overwinningen, terwijl Ecuador er slechts 1 wist te winnen en 3 wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Argentinië - Ecuador Doelpunten

Met de goede statistieken van Argentinië is de markt voor meer/minder dan 2.5 doelpunten evenwichtig op 1.86 voor beide opties. Gezien de laatste 10 H2H-ontmoetingen met 8 keer minder dan 3.5 doelpunten, zou minder dan 2.5 doelpunten op 1.86 wedders kunnen aantrekken. Dit is vooral zo met Argentinië's recente trend van overwinningen met weinig doelpunten tegen Ecuador. Omdat het een oefenwedstrijd betreft is echter de kans op meer dan 2.5 doelpunten ook duidelijk aanwezig. 

De BTS odds staan op 1.87 voor 'Ja' en 1.85 voor 'Nee', wat een gelijke verwachting van de bookmakers weerspiegelt. Gezien Argentinië's consistente goals en hun 3 achtereenvolgende overwinningen op Ecuador op zeeniveau, lijkt "BTS: Nee" op 1.85 de meer aantrekkelijke weddenschap.

Argentinië - Ecuador Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Emiliano Martínez, Nahuel Molina, Cristian Romero, Nicolás Otamendi, Nicolás Tagliafico, Giovani Lo Celso, Alexis Mac Allister, Enzo Fernandez, Ángel Di María, Julian Álvarez, Lionel Messi.

Vermoedelijke opstelling Ecuador: Javier Burrai, Felix Torres, Willian Pacho, Piero Hincapie, Angelo Preciado, Alan Franco, Moises Caicedo, Pervis Estupinan, Alan Minda, Gonzalo Plata, Jeremy Sarmiento.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Argentinië - Ecuador Topscorers

Lionel Messi leidt de aanval van het thuisteam in vriendschappelijke wedstrijden met 4 goals. Verdedigers Nicolás Otamendi en Cristian Romero, samen met middenvelder Enzo Fernandez, hebben elk 2 keer gescoord. Giovani Lo Celso voegt daar nog een goal aan toe.

Voor de bezoekers vallen Felix Torres en Enner Valencia op met elk 2 goals in recente wedstrijden. Middenvelders John Yeboah, Kendry Paez, en Willian Pacho hebben elk een goal bijgedragen.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.35

Nee

1.54

Reguliere speeltijd

Gelijk

4.50

Argentinië

1.44

Ecuador

8.00

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.24

Meer dan 3.5

3.75

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 11 jun, 12:15

Brunei Darussalam

Brunei Darussalam

Sri Lanka

Sri Lanka

Brunei Darussalam

2.25

Gelijk

3.10

Sri Lanka

2.90

footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 11 jun, 14:00

Azerbeidjan

Azerbeidjan

Kazachstan

Kazachstan

Azerbeidzjan

2.30

Gelijk

3.15

Kazachstan

3.25

footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Di, 11 jun, 16:00

Malta

Malta

Griekenland

Griekenland

Malta

9.00

Gelijk

5.00

Griekenland

1.35

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!