back arrow

WEDTIPS

ArgentiniëEcuador

NRG Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Argentinië - Ecuador

In de schijnwerpers van het NRG Stadium staan Argentinië en Ecuador in de kwartfinales van deze Copa América tegenover elkaar. De titelhouder, die ook dit toernooi weer erg sterk is, hoopt zijn goede run voort te zetten, terwijl Ecuador voor een verrassing gaat. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Argentinië - Ecuador.

Wedtip Argentinië - Ecuador

De recente vorm van Argentinië

De prestaties van Argentinië zijn goed met liefst 8 overwinningen op rij. Hun laatste wedstrijd op 30 juni tegen Peru eindigde in een 2-0 overwinning op de Copa América. Lautaro Martínez was de uitblinker door beide goals voor zijn rekening te nemen. Dit resultaat was in lijn met de verwachtingen van de wedders, aangezien Argentinië hun trend van balbezit en het creëren van talrijke kansen voortzette.

Voor die tijd was Argentinië al goed op dit toernooi met een 0-1 overwinning tegen Chili op 26 juni en een 2-0 overwinning op Canada op 21 juni, beide op de Copa América. Lautaro Martínez was ook de held tegen Chili, terwijl Julian Álvarez en diezelfde Martínez scoorden tegen Canada. Lionel Messi leverde in beide wedstrijden de belangrijke assists.

De recente vorm van Ecuador

Ecuador's meest recente wedstrijd op de Copa América op 1 juli eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Mexico. Voor die wedstrijd, die plaatsvond in het State Farm Stadium, wist Ecuador al dat een gelijkspel voldoende zou zijn en dat punt wisten ze relatief makkelijk binnen te halen.

Voor die tijd genoot Ecuador van een 3-1 overwinning tegen Jamaica op 26 juni, maar er was ook een 1-2 nederlaag tegen Venezuela op ditzelfde toernooi. Deze resultaten schetsen een beeld van inconsistentie, met scorend vermogen, maar ook kwetsbaarheid achterin die door tegenstanders uitgebuit kan worden.

Argentinië - Ecuador Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 9 juni 2024, versloeg Argentinië Ecuador met een 1-0 overwinning in een vriendschappelijke wedstrijd. Historisch gezien is Argentinië erg dominant met 7 overwinningen tegenover 1 van Ecuador, met 2 gelijke spelen, in hun laatste 10 H2H-ontmoetingen.

Argentinië - Ecuador Doelpunten

De odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.71 suggereren een terughoudende wedstrijd, wat zeker op de Copa América vaak voorkomt. Dat is in lijn met 9 van de laatste 11 H2H-wedstrijden waarin minder dan 3.5 doelpunten vielen. Met Argentinië's sterke defensieve record tegen Ecuador lijkt "minder dan 3.5 doelpunten" op 1.24 ook nu een veilige weddenschap voor voorzichtige wedders.

De "BTS: Nee" optie tegen odds van 1.50 lijkt gunstig omdat Argentinië de 0 wist te houden in 4 van hun laatste 5 ontmoetingen met Ecuador. Echter, met beide teams die recentelijk consistent scoren, kan "BTS: Ja" op 2.35 degenen verleiden die verwachten dat Ecuador deze keer wel scoort tegen Argentinië.

Argentinië - Ecuador Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Emiliano Martínez, Nahuel Molina, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Nicolas Tagliafico, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Enzo Fernández, Lautaro Martínez, Lionel Messi, Julian Álvarez.

Vermoedelijke opstelling Ecuador: Alexander Dominguez, Angelo Preciado, Felix Torres, Willian Pacho, Piero Hincapie, Kendry Paez, Alan Franco, Moises Caicedo, Jeremy Sarmiento, Kevin Rodriguez, Enner Valencia.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Argentinië - Ecuador Topscorers

Lautaro Martínez leidt de aanval van Argentinië door 4 van de 5 goals van het land op dit toernooi op zijn rekening te nemen. Julian Álvarez scoorde het andere doelpunt. Lionel Messi scoorde nog niet, maar was met assists al wel belangrijk op dit toernooi.

Voor Ecuador scoorden 3 spelers elk 1 keer op dit toernooi. Alan Minda, Jeremy Sarmiento en Kendry Paez hebben allemaal gescoord op deze Copa América.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.50

Nee

1.46

Reguliere speeltijd

Argentinië

1.45

Gelijk

3.85

Ecuador

9.50

totaal aantal doelpunten

Meer dan 2.5

2.38

Minder dan 2.5

1.57

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Copa America

Do, 11 jul, 00:00

W27

W27

W28

W28

Colombia

2.75

Gelijk

3.00

Uruguay

2.80

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAMESHOW TOERNOOI
Doe mee aan het Gameshow Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!