back arrow

WEDTIPS

ArgentiniëCanada

MetLife Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Argentinië

Argentinië

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Canada

Canada

3

1|1|1

1|2

-1

4

3

Chili

Chili

3

0|2|1

0|1

-1

2

4

Peru

Peru

3

0|1|2

0|3

-3

1

Opstelling Argentinië - Canada

Met de spanning van de halve finales van de Copa América die eraan komen, bereiden Argentinië en Canada zich voor. Ze treffen elkaar in het MetLife Stadium in New Jersey voor een plek in de finale van het prestigieuze toernooi. Hoewel het thuisvoordeel ontbreekt, lijkt Argentinië de grote favoriet voor de overwinning in dit duel.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Argentinië - Canada.

Wedtip Argentinië - Canada

Recente resultaten van Argentinië

De laatste wedstrijd van Argentinië op 5 juli tegen Ecuador in de kwartfinale van de Copa América eindigde in een 1-1 gelijkspel. Daarna volgde een spannende penaltyserie, waarin Lionel Messi's misser uiteindelijk niet fataal bleek. Een kopbal van oud-Ajacied Lisandro Martínez werd laat in de wedstrijd tenietgedaan door Kevin Rodríguez van Ecuador.

Daarvoor genoot Argentinië van een 2-0 overwinning op Peru op 30 juni en een zwaarbevochten 1-0 zege op Chili op 26 juni, beide op de Copa América. Lautaro Martínez was de held in beide wedstrijden. Hij scoorde tweemaal tegen Peru en maakte in de laatste minuten het winnende doelpunt tegen Chili.

Recente resultaten van Canada

De laatste wedstrijd van Canada op 6 juli in de Copa América tegen Venezuela eindigde in een 1-1 gelijkspel. Jacob Shaffelburg scoorde vroeg, maar José Salomón Rondón maakte gelijk. De wedstrijd, gehouden in het AT&T Stadium, eindigde in een overwinning voor Canada na penalty's, ondanks 2 missers. 

Daarvoor toonde Canada veerkracht met een doelpuntloos gelijkspel tegen Chili op 30 juni en een nipte 0-1 overwinning op Peru op 25 juni, dankzij een beslissend doelpunt van Jonathan David. Ze verloren echter met 2-0 van Argentinië op 21 juni, waarbij de dominantie van de Argentijnen duidelijk was.

Argentinië - Canada Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 21 juni 2024 zegevierde Argentinië met 2-0 tegen Canada tegenmet eerder op deze Copa América. Argentinië heeft een perfecte score in de slechts 2 H2H-ontmoetingen met 2 overwinningen, terwijl Canada nog moet winnen tegen hun Zuid-Amerikaanse tegenstanders.

Doelpunten Argentinië - Canada

Met de sterke aanval van Argentinië en de recente trend van Canada van wedstrijden met weinig goals, is de meer/minder dan doelpuntenmarkt de moeite waard. Meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.96 kan wedders verleiden, gezien het scorend vermogen van Argentinië. Minder dan 2.5 doelpunten tegen 1.83 kan echter aantrekkelijk zijn voor degenen die een spannendere halve finale verwachten en kijken naar de 2-0 in de vorige wedstrijd.

BTS: Ja tegen 2.25 weerspiegelt de mogelijkheid van een tegenvallende wedstrijd. De recente defensieve soliditeit van Argentinië en de moeite van Canada om te scoren, suggereren dat BTS: Nee tegen 1.56 de verstandigere weddenschap is voor deze halve finale.

Opstellingen Argentinië - Canada

Vermoedelijke opstelling Argentinië: Emiliano Martínez, Nahuel Molina, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Enzo Fernández, Nicolás González, Lionel Messi, Lautaro Martínez.

Vermoedelijke opstelling Canada: Maxime Crepeau, Alistair Johnston, Moise Bombito, Derek Cornelius, Alphonso Davies, Jonathan Osorio, Stephen Eustaquio, Richie Laryea, Jonathan David, Jacob Shaffelburg, Cyle Larin.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Topscorers Argentinië - Canada

Lautaro Martínez leidt de aanval van de titelverdediger met 4 goals op dit toernooi. Hij is daarmee toernooitopscorer. Julian Álvarez en Lisandro Martínez scoorden 1 keer. Lionel Messi is bij veel goals betrokken, maar scoorde nog niet.

De underdog heeft slechts 2 keer gescoord op dit toernooi. Jonathan David scoorde er 1 en in de kwartfinale tegen Venezuela maakte Jacob Shaffelburg het belangrijke doelpunt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.57

Ja

2.23

Reguliere speeltijd

Argentinië

1.28

Gelijk

5.30

Canada

12.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 6.5

26.00

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!