AlbaniëSpanje

Dusseldorf Arena

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Spanje

Spanje

3

3|0|0

5|0

5

9

2

Italië

Italië

3

1|1|1

3|3

0

4

3

Kroatië

Kroatië

3

0|2|1

3|6

-3

2

4

Albanië

Albanië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Albanië - Spanje

Albanië, staat na de 2-2 tegen Kroatië verrassend op een punt in deze zware poule. Het land hoopt op een stunt tegen de koploper. Spanje, dat zijn 2 wedstrijden won en al geplaatst is voor de achtste finales, is vastberaden hun sterke positie in groep B van het EK te behouden.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Albanië - Spanje.

Wedtip Albanië - Spanje

Albanië Recente resultaten

Albanië's meest recente wedstrijd op 19 juni was tegen Kroatië op dit EK en eindigde in een 2-2 gelijkspel. De wedstrijd in het Volksparkstadion zag Qazim Laci en Klaus Gjasula scoren voor Albanië, wat de verwachtingen van wedders overtrof met een veerkrachtige prestatie. De gelijkmaker viel diep in de blessuretijd en zorgden voor het eerste EK-punt voor Kroatië.

Daarvoor leed Albanië een nipte 2-1 nederlaag tegen Italië in hetzelfde toernooi, nadat ze aanvankelijk op voorsprong kwamen met een razendsnelle goal van Nedim Bajrami. Voor het toernooi was er nog een overtuigende 3-1 thuisoverwinning tegen Azerbeidzjan in een vriendschappelijke wedstrijd, wat Albanië's vermogen toont om doelpunten te maken.

Spanje Recente resultaten

Spanje komt deze wedstrijd in na een 1-0 overwinning op Italië op het EK. In de wedstrijd van 20 juni, was Spanje heer en meester, al duurde het even voordat eindelijk het doelpunt viel. De goal was een eigen doelpunt van Riccardo Calafiori. 

Spanje's recente vorm is verder indrukwekkend, met een 3-0 overwinning tegen Kroatië op dit EK en een 5-1 overwinning op Noord-Ierland in een vriendschappelijk duel in de voorbereiding. Het land is misschien wel diegene die het meeste imponeert op dit EK.

Albanië - Spanje Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 26 maart 2022 versloeg Spanje Albanië met 2-1 in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun 3 H2H-ontmoetingen heeft Spanje gedomineerd met 3 overwinningen, waardoor Albanië nog moet winnen of gelijkspelen in deze recente duels.

Albanië - Spanje Doelpunten

Albanië maakte al 3 goals op dit toernooi en incasseerde er 4 in de 2 wedstrijden die ze speelden. Spanje scoorde er 4, zonder een enkele goal tegen te krijgen in hetzelfde aantal wedstrijden. De meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.75 lijkt aantrekkelijk, gezien de aanvallende vorm van Spanje en het verrassende goede aantal doelpunten van Albanië op dit EK. Dit ondanks de historische H2H die wijst op een neiging naar minder dan 3.5 doelpunten.

De BTS-markt staat op 1.93 voor "Ja" en 1.77 voor "Nee", wat een iets hogere verwachting weerspiegelt dat minstens 1 team niet zal scoren. Gezien Spanje's recente clean sheets en Albanië's moeite om het net te vinden tegen deze tegenstanders, lijkt "BTS: Nee" op 1.77 de waarschijnlijkere uitkomst, in lijn met eerdere ontmoetingen.

Albanië - Spanje Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Albanië: Thomas Strakosha, Elseid Hysaj, Arlind Ajeti, Berat Djimsiti, Mario Mitaj, Ylber Ramadani, Kristjan Asllani, Jasir Asani, Qazim Laci, Nedim Bajrami, Rey Manaj.

Vermoedelijke opstelling Spanje: Unai Simón, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Álvaro Morata, Nico Williams.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Albanië - Spanje Topscorers

Voor Albanië hebben op hun allereerste EK tot nog toe 3 verschillende spelers gescoord. Qazim Laci, Nedim Bajrami en Klaus Gjasula waren doeltreffend voor de debutant.

Voor Spanje zijn er 3 verschillende doelpuntenmakers geweest, met Alvaro Morata, Fabian Ruiz en Dani Carvajal die elk tot scoren kwamen. Het vierde doelpunt van Spanje op dit EK was een eigen doelpunt.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds