back arrow

SPORT

KNVB Beker: deze potjes mag jij niet missen!

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Wat is er nou mooier dan bekervoetbal? Precies. Knock-out wedstrijden, verlenging, penalty's, stuntende amateurclubs. Kortom, in onze ogen is de KNVB Beker een lust voor het oog. Wij zetten voor jou de duels - die je niet mag missen - op een rijtje. Daarnaast staat er voor je ook nog eens een €5 Free Bet klaar.

€5 Free Bet

Voor het bekervoetbal van deze week hebben wij een €5 Free Bet voor jou klaar staan. Niet alleen voor de KNVB Beker, maar ook voor het bekervoetbal in Engeland, Duitsland en Italië: de EFL Cup, DFB Pokal en Coppa Italia. Stort €20 en krijg een €5 Free Bet. Claim hem hier!

Deze duels mag jij niet missen

In de 32ste finales van de KNVB Beker staan er maar liefst 27 wedstrijden op het programma. Wij kunnen begrijpen dat jullie het overzicht hierin kwijt kunnen raken. Daarom hebben wij voor jou de mooiste potjes op een rijtje gezet.

De Graafschap - FC Emmen

Deze 2 KKD-teams openen hervatten dinsdagavond het bekertoernooi. Op de ranglijst is het verschil tussen deze 2 ploegen slechts 2 punten. De bookmakers zien De Graafschap op de eigen Vijverberg als de lichte favoriet. Wij voorzien in Doetinchem een spannende strijd. De Graafschap bleef in de laatste 4 thuisduels ongeslagen, terwijl FC Emmen dit seizoen in de Eerste Divisie buitenshuis nog ongeslagen is (3W & 3G). Wij verwachten dat deze ontmoeting niet binnen 90 minuten beslist zal worden. Dit levert je maar liefst 3.40 keer je inzet op.

sc Heerenveen - VVV-Venlo

De Friezen zijn de eerste club uit de Eredivisie die in actie komen. sc Heerenveen ontvangt dinsdagavond in de eigen thuisbasis VVV-Venlo. De ploeg van Kees van Wonderen kende met een 3-0 overwinning op Heracles Almelo een ideale generale repetitie. VVV-Venlo won daarentegen - in de Keuken Kampioen Divisie - slechts één van de laatste 6 duels. Wij voorzien een gemakkelijke avond voor sc Heerenveen. Een zege staat genoteerd op 1.52 keer je inzet. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor sc Heerenveen - VVV-Venlo.

FC Utrecht - RKC Waalwijk

De ontmoeting tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk is in de 32ste finale van de KNVB Beker het enige onderonsje tussen 2 ploegen uit de Eredivisie. Beide clubs kennen vooralsnog een zwaar seizoen. FC Utrecht lijkt echter met een 4-3 overwinning op Ajax en doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij Fortuna Sittard de weg omhoog te hebben ingezet. RKC Waalwijk verloor daarentegen 2 van de laatste 3 ED-duels. Wij verwachten dat FC Utrecht in eigen huis gaat winnen van RKC Waalwijk, wat je 1.65 keer je inzet oplevert. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor FC Utrecht - RKC Waalwijk.

NEC - Roda JC

Tot slot lichten wij de ontmoeting tussen NEC en Roda JC uit. De Nijmegenaren verkeren in een goede vorm en zijn inmiddels al 3 duels ongeslagen. Roda JC weet in de Keuken Kampioen Divisie indruk te maken en is na 12 wedstrijden de trotse koploper. Beide Teams Scoren - Ja staat op 1.50 genoteerd, wat wij meer dan de moeite waard vinden. NEC zag in de laatste 4 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja, terwijl deze weddenschap in 3 van de laatste 4 duels van Roda JC winnend was. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor NEC - Roda JC.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!