back arrow

WEDTIPS

SC HeerenveenVVV-Venlo

Wedtips sc Heerenveen - VVV-Venlo

Het is tijd voor de KNVB Beker. Wat is er nou mooier dan bekervoetbal? In de 32ste finale van het Nederlandse bekertoernooi zijn sc Heerenveen en VVV-Venlo aan elkaar gekoppeld. Wie weet zich in het Abe Lenstra Stadion voor de zestiende finale te plaatsen? Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor sc Heerenveen - VVV-Venlo.

sc Heerenveen recente resultaten

Met overwinningen op RKC Waalwijk (3-1) en FC Utrecht (0-2) kende sc Heerenveen een geweldige start van het seizoen 2023/24. Maar liefst 6 van de 7 volgende wedstrijden gingen echter verloren en slechts één keer werd er gelijkgespeeld. Kortom, 7 opeenvolgende duels in de Eredivisie wist sc Heerenveen niet te winnen.
Afgelopen zaterdag kwam er een einde aan deze reeks. In de eigen thuisbasis werd Heracles Almelo met de grond gelijk gemaakt: 3-0. Luuk Brouwers was met 2 treffers de grote man in deze zege. Met VVV-Venlo treft sc Heerenveen opnieuw een tegenstander om aan het vertrouwen te werken.

VVV-Venlo recente resultaten

Tussen 25 augustus en 15 september boekte VVV-Venlo in de Keuken Kampioen Divisie 4 opeenvolgende overwinningen. Vanuit Limburg hoorde je serieuze geluiden omtrent directe promotie, maar inmiddels is VVV-Venlo flink teruggezakt.
Slechts één van de laatste 6 competitiewedstrijden werd gewonnen. In deze reeks waren laagvliegers Jong Ajax (3-0) en Helmond Sport (0-4) zelfs te sterk voor VVV-Venlo. In de laatste 3 speelrondes wist het prima resultaten te boeken, maar mochten de bezoekers volgend seizoen in de Eredivisie actief willen zijn, moet het niveau omhoog.

Voorspelling sc Heerenveen - VVV-Venlo

sc Heerenveen won in de laatste speelronde met 3-0 van Heracles Almelo, terwijl VVV-Venlo in de Keuken Kampioen Divisie slechts één van de laatste 6 duels wist te winnen. Normaliter zijn de Limbugers geen partij voor de Friezen. Weet sc Heerenveen met 2 of meer doelpunten verschil te winnen van VVV-Venlo? Dat levert je maar liefst 2.80 keer je inzet op.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!