back arrow

WEDTIPS

NEC NijmegenRoda JC Kerkrade

Wedtips NEC - Roda JC

Donderdagavond (21:00 uur) staat er nog een interessant affiche op het programma in de KNVB Beker. NEC krijgt in eigen huis bezoek van Roda jC. Vorig weekend werd de wedstrijd van NEC bij AZ vlak voor tijd gestaakt, vanwege een akelig moment. Bas Dost zakte in elkaar op het veld, de schrik was dan ook groot. De spits heeft aangegeven dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. De focus ligt nu dan ook alweer op het bekerduel tegen de Limburgse opponent!

NEC recente resultaten

NEC staat op de 12e plaats in de Eredivisie met 9 punten uit 9 wedstrijden. Echter lijkt de club straks ook 3 punten te mogen gaan bijschrijven uit de wedstrijd tegen AZ (1-2). Hoogstwaarschijnlijk moeten er slechts nog enkele minuten worden uitgespeeld. NEC won slechts 1 van de laatste 5 wedstrijden. De duels tegen Almere City (1-1) en sc Heerenveen (1-1) eindigde in een gelijkspel.

Roda JC recente resultaten

Roda JC staat op de 1e plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 26 punten uit 12 wedstrijden. De Limburgse voetbalclub won echter maar 2 van de laatste 5 wedstrijden. Roda JC wist vorige week weer eens te winnen. De ploeg was met 2-1 te sterk voor Jong Ajax. Roda JC wist 2 van de laatste 5 uitduels te winnen en ging slechts 1 keer onderuit op vreemde bodem.

NEC - Roda JC Head to Head

Sinds maart 2019 speelde NEC en Roda JC slechts vijf onderlinge wedstrijden. NEC wist 4 van de 5 onderlinge duels te winnen, terwijl er 1 duel in een gelijkspel eindigde. De meest recente ontmoeting was in mei 2021, destijds won NEC met 3-0 van Roda JC.

NEC - Roda JC aantal doelpunten

In 3 van de laatste 5 wedstrijden van NEC werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. In de laatste 3 duels van de club uit Nijmegen kwamen beide teams tot scoren. In 2 van de laatste 5 wedstrijden van Roda JC werden er 3 of meer doelpunten gescoord. Roda JC kwam in 3 van de laatste 5 duels tot scoren.

NEC - Roda JC voorspelling

NEC speelt natuurlijk in de Eredivisie en krijgt wekelijks te maken met sterke tegenstanders. Dat geldt niet voor Roda JC, dat desondanks wel de huidige koploper is in de Eredivisie. Het thuisvoordeel en de sterke selectie van NEC moeten het verschil gaan maken. Een overwinning van NEC op Roda JC levert dan ook 1.80 keer de inzet op!

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!