back arrow

SPORT

Hoe laat speelt Engeland tegen Slowakije?

Laatste update 27-06-2024

5 min leestijd

promotional image

De achtste finales staan op het punt van beginnen op het EK 2024! Het moment van de waarheid is aangebroken. De landen mogen geen foutje meer maken, want anders kan de gehele ploeg huiswaarts keren. Dat geldt ook voor de nationale selectie van Engeland en Slowakije. De twee landen treffen elkaar in Gelsenkirchen. De Veltins Arena is het decor voor één van de spannendste achtste finales op het Europees Kampioenschap in Duitsland.

Aftraptijd Engeland – Slowakije

De achtste finale tussen Engeland en Slowakije zal op zondagavond 30 juni 2024 worden gespeeld. De interland zal worden afgetrapt om 18:00 uur. Maar liefst 50.000 toeschouwers zijn aanwezig bij de kraker in Gelsenkirchen. Natuurlijk kan je bij BetCity een weddenschap afsluiten op de wedstrijd Engeland – Slowakije of één van de andere duels tijdens het EK 2024.

Engeland in de groepsfase EK 2024

De Engelse nationale voetbalploeg eindigde op de 1e plaats in Groep C. The Three Lions werden weliswaar groepswinnaar, maar stelde bijzonder teleur. Er werd met 0-1 gewonnen van Servië, maar de ploeg kwam niet verder dan gelijke spelen tegen Denemarken (1-1) en Slovenië (0-0). De fans waren zeer teleurgesteld en lieten dit duidelijk weten aan de bondscoach Southgate.

Slowakije in de groepsfase EK 2024

Het Slowaakse voetbalelftal begon geweldig aan het EK met een 0-1 overwinning op België. Echter kon de ploeg de overwinning geen goed vervolg geven, aangezien Slowakije met 1-2 onderuit ging tegen Oekraïne. In de laatste speelronde speelde Slowakije met 1-1 gelijk tegen Roemenië. De Slowaken plaatste zich als nummer 3 voor de achtste finale op het EK 2024.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!