back arrow

SPORT

Hoe laat speelt Duitsland tegen Denemarken?

Laatste update 28-06-2024

5 min leestijd

promotional image

Zaterdagavond zijn alle ogen weer gericht op het EK-voetbal! Het EK 2024 zal zijn vervolg krijgen met de spannende achtste finales. Het gastland Duitsland wist zich ook te kwalificeren voor de knock-outfase en krijgt direct te maken met een sterke opponent. Denemarken legde aanvallend en fris voetbal op de mat. De Denen hopen dan ook op een stunt tegen de Duitse voetbalploeg.

Aftraptijd Duitsland – Denemarken

De achtste finale tussen Duitsland en Denemarken zal op zaterdagavond 29 juni worden gespeeld. De wedstrijd zal om 21:00 uur worden afgetrapt. Het Signal Iduna Park is het decor voor de kraker op het Europees Kampioenschap. De winnaar van het duel plaatst zich voor de kwartfinale, waarin het de winnaar treft van de wedstrijd tussen Spanje en Georgië!

Duitsland in de groepsfase EK 2024

De Duitsers eindigde op de 1e plaats in Groep A op het EK 2024. Het gastland behaalde 7 punten uit 3 wedstrijden. Duitsland eindigde boven Zwitserland, Hongarije en Schotland. De Duitse ploeg scoorde 8 doelpunten en incasseerde slechts 2 tegentreffers.

Denemarken in de groepsfase EK 2024

De Deense voetbalploeg eindigde op de 2e plaats in Groep C op het EK 2024. Denemarken moest enkel zijn meerdere erkennen in topfavoriet Engeland. Opmerkelijk genoeg behaalde Denemarken maar 3 punten, net zoveel als Slovenië en Servië. De Denen kwamen tot slechts 2 doelpunten en kregen evenveel doelpunten om de oren.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!