back arrow

SPORT

DwhW #17: betslip x5.54 RAAK!

Laatste update 04-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Een nieuwe editie van 'Dit was het Weekend'. PSV deelde Feyenoord een enorme klap uit in de titelrace, terwijl er in de Premier League enorm veel doelpunten te aanschouwen waren. Kortom, we hebben opnieuw voldoende te bespreken!

Newcastle United - Manchester United

Onze Wedstrijd van de Week speelde zich af op St. James' Park. Newcastle United ontving in de eigen thuisbasis Manchester United. De laatstgenoemde maakte in Newcastle geen schijn van kans en Erik ten Hag ligt dan ook onder vuur.
Newcastle United won uiteindelijk met 1-0 van The Red Devils dankzij een treffer van Anthony Gordon. In 90 minuten kwam de ploeg van Ten Hag tot slechts één schot tussen de palen en de kranten waren dan ook niet mild voor de oud-coach van Ajax.

Eredivisie speelronde 14

Alle schijnwerpers waren in de veertiende speelronde van de Eredivisie gericht op Feyenoord - PSV. Voorafgaand aan deze clash in De Kuip bedroeg de voorsprong van de Eindhovenaren op de ploeg van Arne Slot 7 punten. Tegen het team van Peter Bosz telde voor Feyenoord dan ook alleen een overwinning, maar niks bleek minder waar.
Het was absoluut geen hoogstaande wedstrijd, maar PSV wist in De Kuip aan het langste eind te trekken. Ismael Saibari en Olivier Boscagli tekende voor de doelpunten aan de PSV-kant, terwijl Santiago Giménez in de slotfase namens Feyenoord wist te scoren. De Rotterdammers gingen in eigen huis met 1-2 ten onder en de achterstand op koploper PSV bedraagt na 14 competitiewedstrijden liefst 10 punten. Een kampioenschap van de Eindhovenaren levert je slechts 1.07 keer je inzet op.
Ajax won nipt met 1-2 op bezoek bij NEC, terwijl FC Twente zich van 3 opeenvolgende duels zonder zege wist te revancheren door Go Ahead Eagles met 1-3 te verslaan. AZ leed echter op bezoek bij FC Utrecht duur puntverlies. Wie anders dan Vangelis Pavlidis schoot de Alkmaarders vlak voor rust op voorsprong, maar in de tweede helft tekende Victor Jensen voor de 1-1 eindstand.
Overige uitslagen in de Eredivisie:
  • Heracles Almelo 0-1 Sparta Rotterdam
  • Fortuna Sittard 3-1 Vitesse
  • RKC Waalwijk 2-2 Excelsior
  • FC Volendam 0-5 PEC Zwolle
  • sc Heerenveen 3-0 Almere City

Over de grens

Dit weekend was er in de Premier League enorm veel spektakel aan te schouwen. Manchester City speelde in eigen huis met 3-3 gelijk tegen angstgegner Tottenham Hotspur. The Citizens waren na afloop woedend op scheidsrechter Hooper, zo floot de Engelsman een één op één van Jack Grealish in de slotminuten af.
De ontmoeting tussen Liverpool en Fulham was een wedstrijd om je vingers bij af te likken. De ene na het andere doelpunt was nóg mooier en uiteindelijk wisten The Reds na een spectaculaire comeback met 4-3 te winnen. Bij AFC Bournemouth - Aston Villa (2-2), Chelsea - Brighton & Hove Albion (3-2), Brentford - Luton Town (3-1) en Burnley - Sheffield United (5-0) vielen ook de nodige treffers.
In de overige top 5 competities stonden ook de nodige toppers op het programma. In Duitsland speelde Bayer Leverkusen met 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund, terwijl de ontmoeting tussen achtervolger Bayern München en 1. FC Union Berlin vanwege de hevige sneeuwval werd afgelast.
In de Serie A blijft Internazionale na de indrukwekkende 0-3 zege op Napoli de koploper. In La Liga deed Barcelona met een 1-0 overwinning op directe concurrent Atlético Madrid goede zaken. Dankzij deze driepunter blijft de ploeg van Xavi Hernández in het spoor van koplopers Real Madrid en Girona.

Terugblik betslip

We kenden een uitstekend weekend. Onze betslip van 'Dit wordt het Weekend #17' was namelijk winnend. Bruno Guimarães schoot niet op doel tegen, terwijl Girona in de slotminuten Valencia wist te verslaan (2-1). Zowel Arsenal als Wolverhampton Wanderers scoorde in het Emirates Stadium (2-1) en zo was de betslip van 5.54 keer je inzet winnend.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!