back arrow

SPORT

Bet Builder Celtic - Feyenoord: odds tot 14.00!

Laatste update 13-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Woensdagavond reist Feyenoord af naar Glasgow, Schotland. Op Celtic Park wacht de ontmoeting tussen Celtic en de Rotterdammers. Gisteren was onze Bet Builder voor PSV - Arsenal, met een quotering van 5.40 winnend. Bekijk hier onze Bet Builder voor 14.00 keer je inzet.

Voorbeschouwing

Voor de kraker tussen Celtic en Feyenoord hebben wij ook een voorbeschouwing klaar staan, mét wedtips. Check hier de preview van Celtic - Feyenoord.

Feyenoord wint (2.17 )

De zesde en laatste ontmoeting van de groepsfase van de UEFA Champions League staat in het teken van de ontmoeting tussen Celtic en Feyenoord. De Rotterdammers willen de campagne in het miljardenbal in Schotland in stijl afsluiten.
Feyenoord wist in de Champions League indruk te maken, maar kwam nipt tekort voor een plek bij de eerste 2. De ploeg van Arne Slot won 13 van de laatste 18 wedstrijden in alle competities en wij voorzien tegen Celtic dan ook een driepunter.
In deze reeks werd Celtic ook met 2-0 verslagen. De laatstgenoemde kende afgelopen zondag een dramatische generale repetitie door met 2-1 te verliezen van subtopper Kilmarnock. Dit betekende voor Celtic de eerste nederlaag van het seizoen in de Schotse Premiership. Wij verwachten een nieuwe klap voor het team van Brendan Rodgers.

Beide Teams Scoren - Ja (1.61 )

Zowel Celtic als Feyenoord is in groep E al uitgespeeld. Beide ploegen kunnen op Celtic Park zonder enige druk spelen en wij verwachten dat dit zal leiden tot de nodige doelpunten.
Celtic zag in 4 van de laatste 5 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. Op Celtic Park was deze bet in zelfs 6 van de laatste 7 duels winnend. Feyenoord weet eigenlijk altijd wel te scoren, zo was het in 18 van de laatste 19 wedstrijden raak. De defensie van de Rotterdammers presteert de laatste weken echter niet naar behoren. De bezoekers zagen dan ook in de laatste 4 duels Beide Teams Scoren - Ja en incasseerden in deze reeks 8 tegentreffers.

Quinten Timber scoort (5.20)

De 22-jarige middenvelder is de laatste weken de absolute uitblinker bij Feyenoord. Quinten Timber kende een moeizame start bij de Rotterdammers, maar is hedendaags niet weg te denken uit de basiself van Slot.
In Schotland zal de oud-Ajacied dan ook ongetwijfeld gaan starten. Een doelpunt van de tweelingbroer van Arsenal-verdediger Jurrien Timber staat genoteerd op 5.20 (!) keer je inzet. Dit is op z’n minst opvallend te noemen, zo was Timber in 4 van zijn laatste 7 wedstrijden trefzeker. Afgelopen weekeinde was de middenvelder van Feyenoord trefzeker tegen FC Volendam en wij verwachten dat hij dit kunstje op Celtic Park weet te herhalen.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten voor Celtic - Feyenoord komen we op de volgende selecties uit:
  • Feyenoord wint (2.17)
  • Beide Teams Scoren - Ja (1.61)
  • Quinten Timber scoort (5.20)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 14.00 !