Bet Builder PSV - Arsenal: 5.25 keer je inzet!

Laatste update 28-08-2024

5 min leestijd

promotional image

Dinsdagavond 18:45 uur ontvangt PSV in de eigen thuisbasis Arsenal. Beide ploegen hebben zich in groep E van de UEFA Champions League al verzekert van een ticket voor de knock-outfase. Peter Bosz wil dolgraag revanche nemen voor de harde nederlaag in het Emirates Stadium eerder dit jaarang. Is Arsenal - net als vorig jaar - in het Phillips Stadion een prooi voor de Eindhovenaren?

Voorbeschouwing

Voor de kraker tussen PSV en Arsenal hebben wij ook een voorbeschouwing klaar staan, mét wedtips. Check hier de preview van PSV - Arsenal.

Dubbele kans: PSV of gelijkspel (1.47)

We trappen de Bet Builder voor PSV - Arsenal af met een dubbele kans voor de koploper van de Eredivisie. De bookmakers zien het team van Bosz als de favoriet voor de zege en wij gaan hierin mee. Waarom? Wij hebben hier meerdere redenen voor.
PSV verkeert dit seizoen in bloedvorm. Na 15 competitiewedstrijden staat de teller op 45 punten en zo is de thuisploeg nog altijd foutloos. De laatste 8 duels in alle competities werden gewonnen, waaronder 2 zeges in de Champions League: 2-3 vs. Sevilla en 1-0 vs. RC Lens. Tegen Arsenal kan PSV de groepsfase van het miljardenbal in stijl afsluiten én een aantal miljoenen op de bank bijschrijven bij een mogelijke overwinning.
Arsenal lijkt de ontmoetingen in het Phillips Stadion niet al te serieus te nemen. The Gunners zijn in groep B al verzekert van poulewinst en Mikel Arteta liet al doorschemeren spelers te gaan sparen tegen PSV. Na de 1-0 nederlaag tegen Aston Villa van afgelopen weekeinde is Arsenal de koppositie in de Premier League kwijtgeraakt. De komende 2 tegenstanders in de competitie zijn Brighton & Hove Albion en Liverpool, waardoor de Spaanse oefenmeester geen onnodige risico’s wil lopen.

Eddie Nketiah scoort (2.95)

Wij verwachten Eddie Nketiah in de punt bij Arsenal tegen PSV. De 24-jarige spits is de topscorer van The Gunners in de Premier League, maar komt daar nauwelijks aan de bak. In de laatste 2 competitiewedstrijden speelde Nketiah slechts 5 minuten. Alles wijst er dan ook op dat de Engelsman tegen PSV de 90 minuten vol zal gaan maken.
Een doelpunt van de rechtspoot staat op 2.95 keer je inzet genoteerd. Een interessante quotering wat ons betreft, zo heeft Nketiah een neusje voor de goal. In zijn laatste 3 basisplaatsen voor Arsenal wist de clubtopscorer driemaal het net te vinden. Tegenover Ramalho zal Nketiah ongetwijfeld zijn kans gaan krijgen en wij voorzien dan ook een doelpunt voor de centrumspits van Arsenal.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten voor PSV - Arsenal komen we op de volgende selecties uit:
  • Dubbele kans: PSV of gelijkspel (1.47)
  • Eddie Nketiah scoort (2.95)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.25 !

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!