back arrow

SPORT

€5 Free Bet voor de KNVB Beker én 3 andere bekertoernooien

Laatste update 31-10-2023

3 min leestijd

thumbnail

In Nederland én in andere landen gaat het bekervoetbal weer los! Daarom hebben wij een €5 Free Bet voor je liggen. Waar gebruik jij 'm voor?

Garantie voor sensatie

Elke voetballiefhebber weet het. Bekervoetbal is een absolute garantie voor sensatie. Amateurclubs verslaan grote clubs, we zien verlengingen, bloedstollende penaltyseries en zoveel meer. Daarom hebben wij er bij BetCity geen enkel probleem mee om lekker op de bank te ploffen voor wat bekerwedstrijden, bijvoorbeeld die in de KNVB Beker.

€5 Free Bet voor het grijpen

Voor zowel de KNVB Beker als de bekertoernooien in Engeland, Duitsland en Italië hebben wij een Free Bet voor je. Je kunt deze Free Bet gebruiken voor al deze competities, maar kunt er ook eentje uitkiezen en daar volledig voor gaan. De keuze is volledig aan jou! Om de Free Bet te ontvangen, hoef je alleen maar een storting van minstens €20 te doen. Vergeet niet de promotie te selecteren voordat je stort! Meer informatie kun je vinden op de promotiepagina.

Tips voor de KNVB Beker

Ben je er nou nog niet over uit welke KNVB Beker wedstrijden de moeite waard zijn? Geen zorgen! Wij hebben voor jou een aantal potjes op een rijtje gezet die je niet moet missen.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!