back arrow

SPORT

Speel BetCity Millions en maak kans op €1 miljoen!

Laatste update 12-06-2024

7 min leestijd

promotional image

De echte voetbalsupporters kunnen niet langer meer wachten, het EK 2024 staat voor de deur! We kunnen van 14 juni tot en met 14 juli gaan genieten van voetbal op het allerhoogste niveau. Nederland is ook van de partij in Duitsland en hoopt voor een gigantische stunt te kunnen gaan zorgen. Niet alleen de Oranje spelers hopen er met winst vandoor te gaan, maar ook de BetCity spelers. Je maakt tijdens het EK 2024 namelijk kans op maar liefst €1 miljoen, simpelweg door gratis mee te doen aan BetCity Millions! Over miljoenen gesproken, bekijk ook eens het prijzengeld van het EK!

Hoe werkt BetCity Millions?

BetCity Millions is een splinternieuw spel! Alle leden van 24 jaar of ouder mogen gratis meedoen en maken kans op de ultieme hoofdprijs van €1 miljoen. Het is een onwijs simpel spel. Er zijn 22 speeldagen en er staan 22 vragen voor de spelers klaar. Iedere speeldag verschijnt er een nieuwe vraag. Het doel is om alle vragen correct te beantwoorden, want alleen dan kan je de hoofdprijs winnen. Je hoeft alleen niet alle vragen goed te beantwoorde om een mooie prijs in de wacht te slepen. Een speler start met €1 miljoen fictief speeltegoed voor BetCity Millions. Het totale bedrag moet je verdelen over de antwoorden op de dagelijkse vraag. Verdeel goed en probeer een zo’n hoog mogelijke geldprijs te winnen.

Belangrijke voorwaarden van BetCity Millions

Allereerst is BetCity Millions alleen beschikbaar voor spelers van minimaal 24 jaar oud. De promotie start op 3 juni (12:00 uur) en duurt tot en met 14 juli (21:00 uur). Vergeet niet om de eerste vraag te beantwoorden voor 14 juni (21:00 uur). De nieuwe vraag verschijnt op de eerstvolgende speeldag. Mocht je een vraag vergeten te beantwoorden, dan zal er 60% van het overgebleven balans worden ingehouden. Het overgebleven geldbedrag na afloop van de promotie verschijnt in de vorm van bonusgeld op het speelaccount. Het bonusbedrag moet één keer worden rondgespeeld. Let op, prijzen onder de €1,00 worden niet uitgekeerd.

Wedden op het EK 2024

Het EK 2024 zal worden afgetrapt op 14 juni! Het gastland Duitsland staat in de openingswedstrijd tegenover Schotland in de Allianz Arena. Het Nederlands voetbalelftal begint twee dagen later aan het EK-avontuur met een wedstrijd tegen Polen. Natuurlijk kan de liefhebber bij BetCity gaan wedden op het EK 2024. Bekijk hier alvast het programma EK 2024 of doe gelijk mee aan één van de EK toernooien.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!