back arrow

SPORT

Win mooie prijzen met de nieuwe EK toernooien

Laatste update 13-06-2024

7 min leestijd

promotional image

Het Europees Kampioenschap voetbal staat op het punt van beginnen! Gedurende het EK 2024 kan je bij BetCity genieten van unieke promoties en spannende toernooien. De splinternieuwe EK toernooien bieden de kans om extra prijzen te winnen. Dagelijks staat er een EK toernooi voor de spelers klaar met een prijzenpot van €1.000. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan het algemene EK toernooi en een deel winnen uit de prijzenpot van maar liefst €5.000!

Hoe werkt het dagelijkse EK toernooi?

Het dagelijkse EK toernooi kan op iedere speeldag tijdens het Europees Kampioenschap worden meegespeeld. Het doel van het toernooi is om een zo’n hoog mogelijke quotering in de wacht te slepen. De 5 spelers die een weddenschap winnen met de hoogste quotering, die mogen een extra geldprijs in ontvangst nemen. De minimale inzet voor deelname aan het dagelijkse EK toernooi bedraagt slechts €1. De weddenschappen moeten ingezet en afgerond zijn op de desbetreffende speeldag. Natuurlijk is het toernooi alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Ontdek hier meer over het dagelijkse EK toernooi.

Prijzenpot dagelijkse EK toernooi:

  • 1e plaats: €500
  • 2e plaats: €250
  • 3e plaats: €125
  • 4e plaats: €75
  • 5e plaats: €50

Hoe werkt het algemene EK toernooi?

Het algemene EK toernooi start op 14 juni en duurt tot en met 14 juli! En ook bij dit weddenschap toernooi draait het allemaal om de hoogst mogelijke quotering. De 5 spelers met de hoogst gewonnen quotering vallen in de prijzen en mogen €5.000 met elkaar verdelen. Let op, de weddenschappen moeten minstens één selectie uit een EK-wedstrijd bevatten. Bijvoorbeeld een duel van Oranje of het Duitse voetbalelftal. Deelname aan het algemene EK toernooi is al mogelijk vanaf €1. Vanzelfsprekend moet de speler minimaal 24 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan de promotie.

Prijzenpot algemene EK toernooi:

  • 1e plaats: €2.500
  • 2e plaats: €1.250
  • 3e plaats: €750
  • 4e plaats: €300
  • 5e plaats: €200

BetCity Millions: win €1 miljoen

Er kan tijdens het EK 2024 van nog veel meer leuks worden genoten bij BetCity! Je kan bijvoorbeeld gratis meedoen aan de BetCity Millions promotie. Probeer 22 vragen tijdens het EK voetbal correct te beantwoorden en win tot wel €1 miljoen. Bekijk de promotiepagina en ontdek alle acties bij BetCity!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!