back arrow

SPORT

PROMOTIES

Search icon

Datum (nieuw - oud)

thumbnail

7 min leestijd

Superboost Week bij BetCity!

BetCity-spelers opgelet, want volgende week staat er een unieke promotie klaar! Alle spelers kunnen profiteren van de Superboost Week. Een weeklang worden er dagelijks extra interessante weddenschappen aangeboden. Kom dagelijks terug tussen 29 juli en 4 augustus om de Superboost te verzilveren!

7 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

Hoogste Odds: de winnaars

Het EK is begonnen en dat betekent ook dat er veel liefhebbers zijn die mooie weddenschappen plaatsen. Dagelijks kan je bij BetCity nog een extra prijs winnen, simpelweg door een fraaie weddenschap te winnen. Sommige geluksvogels wisten de Hoogste Odds promotie al te winnen, bekijk hieronder de winnende weddenschappen.

7 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

Win mooie prijzen met de nieuwe EK toernooien

Het Europees Kampioenschap voetbal staat op het punt van beginnen! Gedurende het EK 2024 kan je bij BetCity genieten van unieke promoties en spannende toernooien. De splinternieuwe EK toernooien bieden de kans om extra prijzen te winnen. Dagelijks staat er een EK toernooi voor de spelers klaar met een prijzenpot van €1.000. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan het algemene EK toernooi en een deel winnen uit de prijzenpot van maar liefst €5.000!

7 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

Speel BetCity Millions en maak kans op €1 miljoen!

De echte voetbalsupporters kunnen niet langer meer wachten, het EK 2024 staat voor de deur! We kunnen van 14 juni tot en met 14 juli gaan genieten van voetbal op het allerhoogste niveau. Nederland is ook van de partij in Duitsland en hoopt voor een gigantische stunt te kunnen gaan zorgen. Niet alleen de Oranje spelers hopen er met winst vandoor te gaan, maar ook de BetCity spelers. Je maakt tijdens het EK 2024 namelijk kans op maar liefst €1 miljoen, simpelweg door gratis mee te doen aan BetCity Millions! Over miljoenen gesproken, bekijk ook eens het prijzengeld van het EK!

7 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Win VIP-tickets t.w.v. €1.100 voor Feyenoord - Atlético!

Als Grote Speler naar een Champions League-duel? Het kan jou gebeuren! Deze prijs kan al met één winnende weddenschap voor jou zijn. Doe je mee?

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Weekend promoties: Sport

Elk weekend hebben we bij BetCity weer hele mooie promoties in het Sportsbook. In dit artikel zetten we alle promoties van komend weekend op een rijtje, zodat jij ze makkelijk kunt vinden!

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

€5 Free Bet voor de KNVB Beker én 3 andere bekertoernooien

In Nederland én in andere landen gaat het bekervoetbal weer los! Daarom hebben wij een €5 Free Bet voor je liggen. Waar gebruik jij 'm voor?

3 min leestijd