back arrow

SPORT

Big Win: €6.479,09 dankzij geniale cash-out

Laatste update 10-06-2024

5 min leestijd

Big Win (week 24)

Slechts €25 inzetten en vervolgens €6.479,09 winnen is een droom voor veel spelers, maar deze 'Grote Speler' maakte het afgelopen weekend werkelijkheid met een meesterlijke betslip! Hier lees je hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Ninefold

Deze BetCity-speler plaatste een weddenschap van €25 waar je 'u' tegen zegt. Duitsland - Griekenland en Portugal - Kroatië waren de spraakmakende potjes, terwijl ook Oeganda - Botswana en HJK - SJK in het lijstje van deze speler terug te vinden waren.

Duitsland - Griekenland

Een wedstrijd die eruit sprong was ongetwijfeld Duitsland - Griekenland. De Duitsers speelden afgelopen vrijdag hun laatste oefenwedstrijd voordat het EK 2024 in eigen land aankomende vrijdag van start gaat. Duitsland is één van de favorieten voor het Europees kampioenschap. In de generale repetitie voorafgaand aan het eindtoernooi in eigen land ging het echter bijna mis. De formatie van Julian Nagelsmann kwam tegen Griekenland met 0-1 achter, maar wist de wedstrijd uiteindelijk in de slotminuten dankzij een rake pegel van Pascal Groß met 2-1 te winnen. Een soortgelijke uitslag zag deze Grote Speler al aankomen, zo werd er 'Beide Teams Scoren' voorspeld tegen 2.02 keer je inzet. Mooie value!

Cash-out

Voordat de wedstrijd Portugal - Kroatië begon, koos de speler eieren voor zijn geld en besloot hij om zijn bet uit te cashen. Dit bleek een slimme zet, aangezien de Portugezen redelijk tegen de verwachting in met 1-2 verloren van Kroatië. De oorspronkelijke bet stond op een overwinning van Portugal met beide teams die zouden scoren. Door op tijd uit te cashen, wist hij een verliezende weddenschap te voorkomen en verzekerde hij zich van een geweldige winst. Al met al leverde deze betslip een schitterende winst van bijna €6.500 op. Een geweldige prestatie en een mooi voorbeeld van ‘Slimmer Spelen’.
promotional image