5 min leestijd

promotional image

Zo nu en dan valt een speler in ons Sportsbook met zijn of haar neus in de boter. Afgelopen vrijdag maakte deze geluksvogel het op Koningsnacht wel heel bont. Deze BetCity-speler harkte maar liefst €13.999,59 binnen! Dat is nog eens value..

Koningsnacht

Een klein half uur voor de aanvang van de 6 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie dacht deze BetCity-speler op Koningsnacht nog even een weddenschap te plaatsen. Een inzet van €7 op een quotering van 1.999. Een gelijkspel bij Willem II - FC Groningen, TOP Oss - Jong AZ, Jong Ajax - Roda JC en SC Cambuur - FC Dordrecht, FC Den Bosch wint bij VVV-Venlo en De Graafschap wint in eigen huis van MVV Maastricht. Een onmogelijke betslip, zou je zeggen..

Sensationele ontknoping

De Graafschap stond na 71 minuten op een 3-0 voorsprong tegen MVV Maastricht, dus over deze wedstrijd hoefde deze BetCity-speler zich geen zorgen meer te maken. Bij Jong Ajax - Roda JC, SC Cambuur - FC Dordrecht en Willem II - FC Groningen was de stand na 79 minuten gelijk en zo lagen ook deze duels op rozen. VVV-Venlo maakte in de 76ste minuut de gelijkmaker tegen FC Den Bosch, maar de laatstgenoemde wist de wedstrijd in de blessuretijd alsnog te winnen. Kacper Kostorz schoot met nog 3 minuten op de klok de eindstand op het scorebord: 2-3. De clubtopscorer van FC Den Bosch speelde eerder al de hoofdrol in een eerdere Big Win van €10.000. Eén wedstrijd liep echter niet volgens plan: TOP Oss - Jong AZ. Ook dit potje moest gelijk worden, maar de Alkmaarders gingen de blessuretijd in Noord-Brabant in met een 0-1 voorsprong. In de 90+4e minuut was het echter raak. Grad Damen tekende in de laatste minuut voor de 1-1 en liet deze geluksvogel juichen. Op Koningsnacht met een inzet van slechts €7 maar liefst €13.999,59 pakken, doe dat deze BetCity-speler maar eens na..

Voorbeschouwingen

Wist je dat we tegenwoordig op Club BetCity ook previews hebben voor de Keuken Kampioen Divisie? Zo ook voor FC Dordrecht - Willem II, NAC Breda - ADO Den Haag, FC Den Bosch - FC Emmen, Roda JC - SC Cambuur, & SC Telstar - FC Groningen.