back arrow

SPORT

Big Wins: tweemaal een klapper van minstens €10.000!

Laatste update 24-01-2024

3 min leestijd

promotional image

Tweemaal was het raak in het Sportsbook in de afgelopen dagen. Deze spelers wonnen een bedrag van liefst €10.441,49 en €10.000. Oordeel zelf!

Big Win 1: €10.441,49

De eerste klapper werd gemaakt werd afgelopen weekend gemaakt. Met een inzet van €25 pakte deze BetCity-speler liefst €10.441,49.
Op vrijdag begon de betslip met Bayern München - TSG Hoffenheim. De regerend landskampioen van Duitsland won in eigen huis gemakkelijk met 3-0 van de middenmoter uit de Bundesliga, dankzij een dubbelslag van Jamal Musiala en een late treffer van Harry Kane.
Dat deze better het geluk aan zijn zijde had, dat werd zaterdag 14 januari 2024 duidelijk. Zowel Manchester City, Napoli als het Bayer Leverkusen van Jeremie Frimpong wist pas in de blessuretijd van de tweede helft de wedstrijd over de streep te trekken. Bij Napoli - Salernitana was het zelfs in de 90+6e minuut groot feest in het huis van deze grote speler.
Inter, Borussia Dortmund en Chelsea wonnen op zaterdag redelijk gemakkelijk hun wedstrijden. Op zondag stonden er nog 3 potjes op het programma: Everton - Aston Villa, Manchester United - Tottenham Hotspur en RC Lens - Paris Saint-Germain.
De Parijzenaren wonnen met 0-2 van RC Lens, terwijl beide duels in de Premier League in een gelijkspel eindigden, zoals deze better had voorspeld. Een gruwelijke bet, aldus Team BetCity. Onze wedtips in de previews van zowel Manchester United - Tottenham als Everton - Aston Villa waren winnend. Check hier alle voorbeschouwingen voor komende week.

Big Win 2: €10.000

Afgelopen maandag was het opnieuw raak. Dit is - als je achteraf erop terugkijkt - een lijstje waarvan je zou zeggen: 'tja, zo makkelijk kan het zijn'.
Het lijst je van deze BetCity-speler begon met Jong PSV - FC Den Bosch: 2 doelpunten van Kacper Kostorz. En ja hoor, de Poolse spits van Den Bosch wist 2 keer het net te vinden. De quotering? 20.00.
Vervolgens wist Maikel Mesa namens Zaragoza tegen Eldense het net te vinden. De Spanjaard scoorde voor het derde opeenvolgende duel, voor liefst 6.50 keer je inzet.
De laatste wedstrijd voor dit lijstje was Atalanta - Frosinone. Zowel Teun Koopmeiners als Charles De Ketelaere moest scoren. Binnen slechts 14 minuten was deze bet winnend.
Dankzij deze doelpuntenmakers pakte deze better met een inzet van slechts €10 maar liefst 10K. Namens Team BetCity, gefeliciteerd. Oordeel zelf dit gruwelijke lijstje.
promotional image