back arrow

SPORT

Big Win: goal in blessuretijd goed voor bijna €4.000

Laatste update 25-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Deze week staat in het teken van de interlands, maar in Amerika wordt er door clubs gewoon gevoetbald. Deze BetCity-speler profiteerde hier optimaal van en pakte met een inzet van €20 maar liefst €3.929,18!

Uitstapje naar Amerika

De keuze van deze better was gevallen op El Salvador, Colombia, de Verenigde Staten en Mexico. Ploegen als Los Angeles FC, América de Cali en Miami FC kwamen naar voren in het rijtje van deze BetCity-speler. Dat deze better een value-bet te pakken had, dat werd al snel duidelijk!

Moeizame start

De eerste bets vonden plaats in El Salvador en Mexico. Beide bets vielen met de hakken over de sloot binnen. Bij AD Isidro Metapán - CD Fas had deze better minimaal 3 doelpunten nodig. Na 37 minuten stonden de bezoekers op een 0-2 voorsprong, maar dit leek de eindstand te gaan worden. Metapán maakte echter in de 90+5e minuut de aansluitingstreffer en zo was de eerste weddenschap van deze geluksvogel winnend. Bij de tweede wedstrijd van deze sixfold zat het ook absoluut niet tegen. Deze better had opnieuw minimaal 3 treffers nodig en na 29 minuten lag deze weddenschap met een 2-0 voorsprong van Correcaminos UAT - Venados FC op rozen. In de 88ste minuut scoorden de bezoekers de 2-1 en zo kwam deze BetCity-spelers opnieuw goed weg.

Lekker wakker worden

Alle bets vonden plaats in de nacht van 23 op 24 maart 2024. De overige duels kenden weinig problemen. In Colombia was de bet binnen 27 minuten winnend, in Amerika in de 70ste en 75ste minuut. Tot slot moesten er minimaal 3 doelpunten vallen bij Tlaxcala Leones - Negros UDG. In de 74ste minuut kwam Leones Negros UDG op een 0-3 voorsprong en zo pakte deze geluksvogel met slechts €20 maar liefst €3.929,18. Gefeliciteerd namens Team BetCity.
  • AD Isidro Metapán 1-2 CD FAS
  • Correcaminos UAT 2 -1 Venados FC
  • América de Cali 3-2 Boyacá Chicó
  • Orange County SC 2 - 2 Miami FC
  • Los Angeles FC 5-0 Nashville SC
  • Coyotes de Tlaxcala 0-4 Leones Negros UDG
promotional image