back arrow

CASINO

Speluitleg: Jungle Fortune

Laatste update 08-09-2023

4 min leestijd

thumbnail

Stap in de wondere wereld van de ruige jungle en een waag gokje op de Jungle Fortune gokkast! Het spel werd gelanceerd door de spelprovider Blueprint Gaming. Allerlei wilde dieren komen voorbij op de rollen en je kan onderhand genieten van moderne bonusfeatures. De Wild symbolen, Re-spins en de vermenigvuldigers maken alles net wat spannender. Ontdek hieronder de spelregels op de Jungle Fortune gokkast!

Hoe werkt de Jungle Fortune gokkast?

Je speelt op de Jungle Fortune gokkast met 6 rollen, 4 rijen en 4096 manieren om te winnen. Je hoeft dus ook niet te letten op de winlijnen. Ongeacht de inzet kan je profiteren van alle beschikbare winstmanieren. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en je kan maximaal €10 per spin inzetten. Het RTP percentage bedraagt 96,00% en je maakt kans op een hoofdprijs van 10.000x de inzet!

Wild symbolen

Alle symbolen hebben te maken met het leven in de jungle. Echter kan er ook een Wild symbool langskomen op het speelveld. De Wilds vervangen andere symbolen, waardoor je sneller een winnende combinatie kan maken. Daarnaast volgt er in dat geval een gratis Re-spin, oftewel een extra kans op een prijs.

Free Spins bonusspel

Draai je 3 of meer Scatter symbolen, dan mag je gaan genieten van het spannende Free Spins bonusspel! Het aantal spins is altijd een geheim tot het laatste moment. Daarnaast kan je ook prijzen winnen met de Wild symbolen en de Re-spins, die zijn gewoon beschikbaar tijdens het bonusspel. Iedere winst met een Wild levert een vermenigvuldiger op. De progressieve vermenigvuldiger blijft tijdens de bonusgame actief.

Beoordeling van de Jungle Fortune gokkast

De Jungle Fortune gokkast werd op 2 februari 2023 uitgebracht door het spelbedrijf Blueprint Gaming. Wij hebben de dierrijke gokkast getest. Check hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
Het dierrijke thema is tot op de laatste details uitgewerkt. De achtergrond is afgestemd op het junglethema en dat geldt ook voor de symbolen. Het spel is simpel, doeltreffend en efficiënt. De Jungle Fortune gokkast kent een hoge entertainmentwaarde!
  • RTP percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Jungle Fortune gokkast bedraagt 96,00%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €96,00 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 4,00%.
  • Innovatief
De Jungle Fortune gokkast is geen innovatief spel! De bonusfeatures zijn niet nieuw, maar zorgen wel voor meer speelplezier. Daarnaast zijn er meerdere andere gokkasten met een junglethema beschikbaar, waaronder de Jungle Spirit gokkast!
  • Gebruiksvriendelijkheid
Je kan eenvoudig de inzet wijzigen naar eigen voorkeur en op de spinknop klikken. Het spel is tevens geoptimaliseerd voor de spelers op de smartphone of een tablet.
  • Grafische kwaliteit
Grafisch is het een spel van een hoge kwaliteit. Het design van de Jungle Fortune gokkast ziet er professioneel modern uit. De jungle is zichtbaar op de achtergrond en de animaties passen perfect binnen het thema.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!