back arrow

CASINO

Game of the Week: Mega 6 Spinner

Laatste update 08-01-2024

5 min leestijd

promotional image

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week staat opnieuw een spel van Stakelogic in de schijnwerpers: Mega 6 Spinner!

Hoe werkt de Mega 6 Spinner gokkast?

Mega 6 Spinner is een online gokkast die het nostalgische gevoel van de ouderwetse fruitautomaat bij iedere liefhebber omhoog doet borrelen. Van de visuals tot de geluidseffecten, alles straalt 'klassieker' uit! De Mega 6 Spinner gokkast heeft 6 reels, elk bestaande uit 6 symbolen. De bedoeling is om minstens 9 hetzelfde symbool te 'hitten'. Hoe meer symbolen én hoe specialer de symbolen zijn, hoe meer dit kan opleveren. Daarnaast zijn er ook WILD-symbolen aanwezig én WILD-symbolen met een multiplier, waardoor de winst op kan lopen. Bij 8 of meer van hetzelfde symbool worden deze weggespeeld en vallen er nieuwe symbolen op die plaats. Op deze manier kun je blijven winnen, totdat er een scherm is waar geen enkel symbool minstens 8 keer op verschijnt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om voor een verdubbeling van je inzet mee te dingen naar de kans op de Super Wheel feature.

Hoe werkt de Super Wheel feature?

Tijdens het spelen van Mega 6 Spinner bestaat de kans dat het Super Wheel wordt geactiveerd. Dit is volledig willekeurig en niet afhankelijk van de uitkomst van de ronde. Je maakt alleen kans op deelname aan het Super Wheel wanneer je het schuifje in deze slot inschakeld en zo de inzet verdubbelt. Deze verdubbeling komt, waar van toepassing, bovenop de verdubbeling voor de Super Stake functie. Als het Super Wheel wordt geactiveerd, schakelt het spel over naar de Live Studio waar een dealer een draai aan het rad geeft. Hier kan een multiplier van 10x tot wel 5000x uit komen. Ook kun je via het Super Wheel bonus games verdienen.

Mega 6 Spinner

  • RTP: 95%
  • Reels: 6
  • Winlijnen: n.v.t.
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Nee
  • Jackpot: Ja
  • Max win: 500x (€250.000)

Gratis Mega 6 Spinner spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Mega 6 Spinner gokkast van Stakelogic. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!