back arrow

CASINO

Game of the Week: Hermes Bonanza

Laatste update 13-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

De nieuwe week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een ‘Game of the Week’ klaarstaat bij BetCity. Ditmaal staan de schijnwerpers op de exclusieve Hermes Bonanza gokkast van Microgaming. De online gokkast beschikt over een Grieks oudheden thema en meerdere spannende bonusfeatures. Je kan de Hermes Bonanza gokkast gratis uitproberen of direct met echt geld spelen bij BetCity!

Hoe werkt de Hermes Bonanza gokkast?

Je speelt op de Hermes Bonanza gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. De speelopzet is redelijk standaard en dat zorgt voor meer overzicht tijdens het spelen. De minimale inzet bedraagt slechts €0,10 per spin, terwijl er maximaal €100 per spin kan worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 94,22% en de variantie is gemiddeld. Het fijne is dat je de Hermes Bonanza gokkast ook kan spelen op de BetCity app, bijvoorbeeld op de smartphone of een tablet.

Hermes Bonanza Feature

  • RTP: 94,22%
  • Reels: 5x3
  • Winlijnen: 10
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Ja
  • Jackpot: Nee
  • Maximale uitbetaling: 2.100x

Wild symbolen

Natuurlijk komen er op de Hermes Bonanza gokkast ook weer speciale symbolen voorbij! Je kan bijvoorbeeld een Hermes-symbool draaien, dat is namelijk het Wild symbool. De Wilds vervangen andere symbolen, waardoor er wellicht alsnog een winnende combinatie ontstaat op het speelveld.

Free Spins bonusspel

De Scatter symbolen kan je herkennen aan de afbeelding van een bliksemschicht. De speler moet 3, 4 of zelfs 5 Scatters draaien om toegang te krijgen tot het Free Spins bonusspel. Er worden 10, 15 of 20 Free Spins toegekend. Gedurende het bonusspel krijgen de spelers kans om extra spins te verdienen en prijzen te winnen met hoge vermenigvuldigers.

Gratis oefenen op de Hermes Bonanza

De Hermes Bonanza gokkast kan je direct met echt geld spelen, maar ook eerst kosteloos oefenen. Kies voor de demo-modus en probeer het kansspel met oefengeld uit. Je kan onbeperkt oefenen en altijd later nog voor de echte geldprijzen meespelen. Natuurlijk kan je ook andere spellen uitproberen, zoals Red Door Roulette en de Starburst gokkast.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!