back arrow

HOME

Game of the Week: Fortunes of the Aztec

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Het is sinds deze maand mogelijk om een splinternieuwe titel van Pragmatic Play uit te proberen. De bekende spelprovider lanceerde de Fortunes of the Aztec gokkast. Het is direct onze Game of the Week! Dat heeft enkele goede redenen. Je kan namelijk genieten van een Aztekenthema, 4096 winstmanieren, vermenigvuldigers en een hoofdprijs van maar liefst 10.000x de inzet!

Hoe werkt de Fortunes of the Aztec gokkast?

Je speelt op de Fortunes of the Aztec gokkast met 24 symbolen en 4096 manieren om een prijs te winnen. Je kan al meespelen met een minimale inzet van €0,20 per spin en maximaal €24 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 94,04% en de variantie is hoog. De Fortunes of the Aztec gokkast is laagdrempelig, overzichtelijk en simpel. Daarnaast kan je de Pragmatic Play gokkast ook spelen op de smartphone, bijvoorbeeld op de applicatie van BetCity! Alle symbolen kunnen voor winsten zorgen, simpelweg door genoeg identieke symbolen te draaien. Je krijgt daarbij de helpende hand van de Wild symbolen. De afbeelding van een Azteek fungeert als Wild en is eenvoudig te herkennen. De Wilds vervangen vrijwel alle andere symbolen en zorgen op die manier misschien wel voor een winnende combinatie.

Fortunes of the Aztec Features

  • RTP: 94,04%
  • Reels: 6x4
  • Lines: Pay Anywhere
  • Min. inzet: €0,20
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis Spins: Ja
  • Vermenigvuldiger: Ja

Tuimelfeature en vermenigvuldigers

Het fijne aan de Fortunes of the Aztec gokkast is dat je prijzen kan winnen met vermenigvuldigers. Iedere winnende combinatie verdwijnt van het speelveld. Daardoor komen nieuwe symbolen in de plaats en dat noemen wij ook wel de Tuimelfeature. Mocht er dan nogmaals een combinatie ontstaan, dan krijgt de speler de prijs uitgekeerd met een progressieve vermenigvuldiger. Dat kan een langere periode doorgaan en voor een hoge vermenigvuldiger zorgen.

Free Spins bonusspel

Je kan ook toegang krijgen tot het Free Spins bonusspel. Daarvoor moeten er drie of meer Scatter symbolen op de rollen landen. De speler ontvangt minimaal 12 en maximaal 25 Free Spins. Het grootste voordeel van het bonusspel is dat de progressieve vermenigvuldiger niet wordt gereset. Daardoor kan je de hoogste prijzen winnen tijdens de bonusgame op de Fortunes of the Aztec gokkast.

Games of the Week bij BetCity

Er staat iedere week weer een nieuw casinospel in de schijnwerpers bij BetCity! Bekijk hieronder welke spellen in de voorgaande weken werd uitgelicht:
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!