Wedstrijd van de Week: Liverpool - Chelsea.

Artikel • • Leestijd 4 min

Wedstrijd van de Week: Liverpool - Chelsea

Guess who's back: het clubvoetbal! De interlandbreak zit er (gelukkig) weer op en dit weekend mogen we weer genieten van onder andere de Premier League. Bij BetCity vieren we dat met een €5 Free Bet voor het topaffiche Liverpool - Chelsea.

€5 Free Bet

Slimme Spelers spelen bij BetCity! Dat is deze week niet anders, zo vliegen de promoties je om de oren. Wat dacht je van deze €5 Free Bet in onze Wedstrijd van de Week-promotie voor Liverpool - Chelsea? Liverpool - Chelsea is niet zomaar een wedstrijd; het is een confrontatie tussen twee (kale) toptrainers: voormalig Feyenoord-trainer Arne Slot en de manager van de maand, Enzo Maresca. Beide trainers hebben zo hun eigen tactieken en strategieën. Dat betekent dat er voor jou, als Slimme Speler, genoeg kansen zijn om je eigen strategie te bepalen en een mooie winst binnen te harken. Dus, waar denk jij dat de overwinning naartoe gaat? Stort minimaal €20, pak jouw Free Bet en laat je voetbalkennis zien!

Voorbeschouwing

Liverpool is het seizoen 24/25 onder de vleugels van Slot uitstekend uit de startblokken geschoten. The Reds staan na de eerste zeven speelrondes in de Premier League met achttien punten op de eerste plek. Liverpool voelt echter de hete adem van Manchester City en Arsenal in de nek. De drie punten tegen Chelsea zijn dan ook een must voor de thuisploeg. Chelsea kwam vorig seizoen niet verder dan de zesde plek, met een achterstand van 28 (!) punten op landskampioen Manchester City. Dit seizoen zijn The Blues beter gestart; zo staat de teller na zeven duels op veertien punten. In de Premier League verloor Chelsea tenslotte alleen de openingswedstrijd (0-2 vs. Manchester City). Wist je dat we bij Club BetCity wekelijks voorbeschouwingen voor alle topwedstrijden voor jou klaar hebben staan? Zo ook voor Liverpool - Chelsea.

Interessante odds

Een zege van Liverpool levert je 1.68 keer je inzet op, tegenover een quotering van 4.70 voor een overwinning van Chelsea. De meeste value ligt wat ons betreft op een gelijkspel: 4.40 keer je inzet. Zowel Liverpool als Chelsea verloor dit seizoen slechts één van de zeven competitiewedstrijden. Daarnaast eindigden maar liefst acht (!) van de laatste negen ontmoetingen tussen deze clubs in een gelijkspel. Zeven van deze onderlinge duels zagen maximaal twee doelpunten.

Wedtip(s) Liverpool - Chelsea

De keuze voor de wedtip voor Liverpool - Chelsea is door onze Sportsbook-experts dan ook snel gemaakt: een gelijkspel & minder dan 2.5 doelpunten voor 6.50 keer je inzet.
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT