Wedstrijd van de Week: Ajax - FK Vojvodina

Laatste update 28-08-2024

5 min leestijd

promotional image

De eerste Nederlandse voetbalclubs starten deze week aan het nieuwe voetbalseizoen. De Wedstrijd van de Week is dan ook: Ajax - FK Vojvodina. De Amsterdamse club een degelijke marge te creëren voor de return. Claim jouw €5,00 Free Bet en waag een gokje op het duel in de 2e voorronde van de Europa League!

€5 Free Bet

De Wedstrijd van de Week speelt zich af in de voorronde van de Europa League: Ajax - FK Vojvodina. Stort minimaal €20 & ontvang een €5 Free Bet voor de belangrijke Europese wedstrijd van de Amsterdammers.

Voorbeschouwing

Ajax eindigde vorig seizoen op de 5e plaats in de Eredivisie. De Amsterdammers beleefde een bijzonder slechte eerste seizoenshelft, maar wisten zich enigszins te revancheren. Ondanks een teleurstellend jaar kan Ajax zich alsnog kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. De eerste horde die moet worden genomen is FK Vojvodina. FK Vojvodina eindigde vorig seizoen op de 4e plaats in de Servische SuperLiga. De club kwam niet in de buurt van de top 3, maar won wel een Europees ticket. FK Vojvodina begon afgelopen weekend al aan het nieuwe seizoen. De club won de eerste competitiewedstrijd met 1-3 bij Tekstilac. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen klaar hebben staan voor jou voor alle topwedstrijden? Zo ook voor de wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina.

Interessante odds

Ajax start als huizenhoge favoriet aan het tweeluik tegen FK Vojvodina. Een overwinning van de Amsterdamse club levert slechts 1.17 op. Een gelijkspel staat op een quotering van 6.75. Een stunt van de Serven is goed voor 13.00 keer de inzet. Ajax speelde 5 oefenwedstrijden voorafgaand aan de Europese ontmoeting met FK Vojvodina. De Amsterdammers kwamen in 4 van de 5 tot scoren. In 3 van de 5 duels moest Ajax op zijn minst één tegengoal toestaan. De quotering voor beide clubs scoren kan interessant zijn en bedraagt 1.98!

Wedtip(s) Ajax - FK Vojvodina

De quotering voor een overwinning van Ajax is erg laag, maar er zijn enkele uitzonderingen. Een inzet op een thuisoverwinning en beide teams scoren kan namelijk 2.75 keer de inzet opleveren!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!