back arrow

WEDTIPS

Young BoysRode Ster Belgrado

Stadion Wankdorf

Standen
Groep G
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Manchester City

Manchester City

6

6|0|0

18|7

11

18

2

RB Leipzig

RB Leipzig

6

4|0|2

13|10

3

12

3

Young Boys

Young Boys

6

1|1|4

7|13

-6

4

4

Rode Ster Belgrado

Rode Ster Belgrado

6

0|1|5

7|15

-8

1

Wedtips BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado

De schijnwerpers staan op BSC Young Boys en Rode Ster Belgrado als zij het aankomende dinsdag tegen elkaar opnemen in het Wankdorfstadion komende dinsdag. Het is een van de 16 wedstrijden in ronde 5 van de Champions League groepsfase, met teams die alleen nog strijden om een vervolg in de Europa League.

BSC Young Boys Recente resultaten

BSC Young Boys is wat inconsistent op het moment. Ze verloren zoals verwacht van Manchester City, met een 3-0 score, voordat ze met 6-1 wonnen tegen FC Luzern. Afgelopen weekend verloren ze echter in de competitie, met 3-1 van FC Zürich.

Speel Slimmer wedtips

Rode Ster Belgrado Recente resultaten

Rode Ster Belgrado is in de Champions League zoals verwacht al uitgeschakeld, maar maakte in eigen land recent geen fouten, want er waren overwinningen FK Radnik Surdulica en tegen Vojvodina.

Beide ploegen staan na 4 wedstrijden op 1 punt en die behaalden ze in de eerdere onderlinge wedstrijd. Daarmee kunnen ze een vervolg in de Champions League op hun buik schrijven. Toch is deze wedstrijd van groot belang, want de winnaar mag na de winter door in de Europa League, terwijl die strijd bij een gelijkspel nog open blijft.

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Head to head

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Reguliere speeltijd

BSC Young Boys won 7 van de laatste 10 thuiswedstrijden. Ze verloren 2 van deze wedstrijden. Rode Ster Belgrado won 6 van de laatste 10 uitwedstrijden en verloor de andere 4 wedstrijden in die reeks BSC Young Boys heeft 3 overwinningen geboekt zonder een doelpunt tegen te krijgen in hun laatste 10 wedstrijden in het Wankdorfstadion.

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Meer/minder doelpunten

Meer dan 2.5 goals was 4 keer de uitkomst in de laatste 5 ontmoetingen tussen deze twee teams. BSC Young Boys had een gemiddelde van 1.4 goals, terwijl Rode Ster Belgrado gemiddeld 2 goals maakte in deze wedstrijden. BSC Young Boys scoorde gemiddeld 2 doelpunten in hun laatste 10 wedstrijden, waarin meer dan 2.5 doelpunten 7 keer de winnende weddenschap was. Meer dan 2.5 doelpunten vielen er in 9 van de laatste 10 wedstrijden die Rode Ster Belgrado speelde. Ze wisten een gemiddelde te scoren van 2 doelpunten in deze wedstrijden.

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Beide teams scoren

De laatste ontmoeting tussen deze 2 teams was een mooie 2-2. Gaan we een soortgelijk doelpuntenfestijn tegemoet komende dinsdag? In 4 van de 5 duels tussen BSC Young Boys en Rode Ster Belgrado vonden beide teams het doel. Odds voor BTTS staan bij de bookmakers op 1.57 voor deze wedstrijd.

BSC Young Boys Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers aan de kant van BSC Young Boys zijn Cedric Itten, Filip Ugrinic, Cheikh Niasse, Joel Monteiro en Meschack Elia.

Rode Ster Belgrado Belangrijke spelers

De belangrijkste spelers aan de kant van Rode Ster Belgrado zijn Mirko Ivanic, Cherif Ndiaye, Jean-Philippe Krasso en Osman Bukari.

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Topscorers

Meschack Elia is op dit moment de man in vorm. Hij scoorde 2 keer voor BSC Young Boys in deze Champions League, terwijl Osman Bukari ook 2 doelpunten maakte in de 4 wedstrijden voor Rode Ster Belgrado in dit toernooi.

Voorspelling BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado

BSC Young Boys - Rode Ster Belgrado Opstellingen

BSC Young Boys vermoedelijke opstelling: David von Ballmoos, Aurele Amenda, Fabian Lustenberger, Mohamed Aly Camara, Saidy Janko, Ulisses Garcia, Cedric Itten, Filip Ugrinic, Sandro Lauper, Cheikh Niasse, Meschack Elia

Rode Ster Belgrado vermoedelijke opstelling: Omri Glazer, Aleksandar Dragovic, Milan Rodic, Nasser Djiga, Guelor Kanga, In-Beom Hwang, Jovan Mijatovic, Mirko Ivanic, Cherif Ndiaye, Jean-Philippe Krasso, Osman Bukari.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!