back arrow

WEDTIPS

Team tshirtTeam tshirt

Opstelling Wolverhampton - Brighton

In de schaduw van de Premier League biedt de FA Cup een podium voor teams als Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion om een prijs te pakken. In deze achtste finale hebben beide ploegen de kans om hun ware potentieel te tonen in het Molineux Stadium in de zoektocht naar een plek in de kwartfinale.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Wolverhampton - Brighton & Hove Albion.

Wedtip Wolverhampton - Brighton

Wolverhampton Recente resultaten

Wolverhampton Wanderers behaalde een nipte 1-0 overwinning tegen Sheffield United in hun laatste Premier League wedstrijd op 25 februari 2024. Een goed geplaatste kopbal van Pablo Sarabia maakte het verschil tussen de 2 teams. Dit gaf Wolves een broodnodige boost op hun eigen veld.

In de voorafgaande wedstrijden toonde Wolves een wisselende reeks prestaties. Ze behaalden een indrukwekkende 1-2 uitoverwinning tegen Tottenham op 17 februari. João Gomes scoorde beide goals voor het team. Echter, hun thuisvorm leed eerder in de maand toen ze met 0-2 verloren van Brentford op 10 februari. Deze inconsistentie thuis werd verder benadrukt in een spannende wedstrijd tegen Manchester United op 1 februari. Ze verloren nipt met 3-4, ondanks een mooie comeback.

Brighton Recente resultaten

Brighton & Hove Albion's meest recente wedstrijd op 24 februari 2024 eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Everton in de Premier League. De wedstrijd kende een spannende afloop toen Lewis Dunk in de 95ste minuut de gelijkmaker scoorde. Hierdoor behield Brighton hun ongeslagen thuisrecord sinds augustus.

Voor het gelijkspel met Everton genoot Brighton van een overtuigende 0-5 uitoverwinning op Sheffield United op 18 februari. Africa Cup kampioen Simon Adingra scoorde tweemaal in wat hun grootste uitoverwinning in de Premier League werd. Echter, hun uitvorm was iets minder met een 2-1 nederlaag tegen Tottenham op 10 februari. Ze incasseerden een doelpunt in de blessuretijd ondanks een voorsprong door een penalty van Pascal Gross.

Wolverhampton - Brighton Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 22 januari 2024 speelden Wolverhampton en Brighton gelijk in de Premier League in het Molineux Stadium. In hun laatste 10 onderlinge wedstrijden heeft Brighton 4 keer gewonnen, Wolverhampton 2 keer, met de resterende 4 wedstrijden eindigend in gelijke spelen. Dit geeft Brighton een licht voordeel in de recente geschiedenis.

Wolverhampton - Brighton Doelpunten

De meer dan/minder dan wedmarkt biedt interessante opties voor deze FA Cup clash tussen Wolverhampton en Brighton. Historische head-to-head data toont een neiging naar doelpuntrijke wedstrijden, vooral met Brighton's laatste 3 uitoverwinningen tegen Wolverhampton met meer dan 2.5 doelpunten.

De recente vorm van Wolverhampton is wisselvallig, met 3 overwinningen en 2 nederlagen in hun laatste 5 wedstrijden. Dit toont potentie voor zowel het scoren als het incasseren van doelpunten. Brighton's laatste 5 wedstrijden waren net iets minder, met 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen.

Gezien deze factoren kan de "minder dan 3.5" goals tegen odds van 1.50 aantrekkelijk zijn voor voorzichtige wedders. Degenen die een herhaling van eerdere doelpuntrijke ontmoetingen verwachten, vinden de "meer dan 2.5" doelpunten tegen 1.64 misschien de moeite waard.

Wat betreft de BTS-markt staan de odds op 1.54 voor "BTS: Ja" en 2.43 voor "BTS: Nee". Aangezien beide teams hebben gescoord in 3 van de laatste 4 thuiswedstrijden die Wolverhampton tegen Brighton speelde, en gezien de recente kwetsbaarheid van Wolverhampton achterin, lijkt de "BTS: Ja" optie logisch. Echter, Brighton's minder productieve doelpuntenrecord in uitwedstrijden kan sommige wedders naar de "BTS: Nee" uitkomst doen neigen. De odds suggereren een lichte voorkeur voor beide teams om het net te vinden, maar de spanning van bekerwedstrijden kan de einduitslag beïnvloeden.

Vermoedelijke opstellingen Wolverhampton - Brighton

Vermoedelijke opstelling Wolverhampton: Sa, Kilman, Dawson, toti, Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri, Sarabia, Hwang, Neto.

Vermoedelijke opstelling Brighton: Verbruggen, van Hecke, Dunk, Igor, Gilmour, Gross, Lamptey, Adingra, Buonanotte, Welbeck, Ferguson.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Wolverhampton - Brighton Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich voorbereidt op de clash, is Matheus Cunha topscorer voor de ploeg in dit toernooi met 2 goals. Hij is niet de enige die bijdraagt aan de scorelijn, met Nélson Semedo, Thomas Doyle, en Pedro Neto die elk ook een goal op hun naam hebben staan. Bij afwezigheid van Cunha wordt er echter vooral gekeken naar Hee-Chan Hwang en Pablo Sarabia.

Aan de kant van de bezoekers is Joao Pedro de opvallende spits geweest in dit toernooi met een indrukwekkend aantal van 5 goals. Zijn klinische afwerking is een belangrijke factor geweest in de reis van zijn team tot nu toe. Naast Pedro's inspanningen hebben Danny Welbeck, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, en Facundo Buonanotte elk ook een goal bijgedragen. Dit toont een goed verdeelde aanvallende dreiging die de verdediging van de thuisploeg in de gaten moet houden in de komende wedstrijd.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.60

Nee

2.28

Reguliere speeltijd

Brighton

2.65

Wolves

2.60

Gelijk

3.45

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.21

Minder dan 1.5

4.35

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / FA Cup

Zo, 21 apr, 14:30

Team tshirt

Coventry

Team tshirt

Manchester United

Coventry City

6.50

Gelijk

4.80

Manchester United

1.45

Onze promoties
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
21 JACKPOT
Speel gratis mee met 21 Jackpot en maak kans op €5.000!
GAMESHOW TOERNOOI
Doe mee aan het Gameshow Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
DE HOOGSTE ODDS
Pak tot 25% extra winst op de topwedstrijden!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!